GORDANA IZ MAJDANPEKA NAĐENA MRTVA U STANU KOLEGINICE: Na telu nema tragova nasilje, pretpostavlja se da je uzrok prirodna smrt
Foto: Shutterstock

Misteriozna smrt u Majdanpeku

GORDANA IZ MAJDANPEKA NAĐENA MRTVA U STANU KOLEGINICE: Na telu nema tragova nasilje, pretpostavlja se da je uzrok prirodna smrt

Crna Hronika -

Gordana Milentijević (54) juče nije došla na posao iako je imala zakazano suđenje, a njene komšije kažu da ne znaju šta joj se dogodilo

Telo Gordane Milentijević (54), predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku, pronađeno je juče u jutarnjim časovima u stanu njene koleginice.

Zasad se još uvek ne zna kako je Gordana preminula. Pretpostavlja se da je najverovatnije umrla prirodnom smrću. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, a uviđajem je utvrđeno da na njenom telu nema tragova nasilja.

- Prema prvim informacijama, predsednica Osnovnog suda je noć pre smrti bila u stanu jedne koleginice. Zajedno su provele veče, a okolnosti pod kojim je došlo do smrti utvrdiće dalja istraga - kaže izvor i dodaje:

Šid, ubistvo, Erdevik, Branislava Gnjidić, Branislava G., Predrag Gnjidić, Predrag G., policijska traka
foto: Tamara Trajković

- Takođe, još uvek se ne zna ni ko je našao Gordanu, da li je u stanu s njima možda bio još neko. Sve to su pitanja na koja će se odgovori dobiti u narednom periodu. Policija i Hitna pomoć su nakon dojave odmah izašle na teren.

Da se Gordani možda nešto dogodilo, juče su primetile njene kolege iz suda.

- Nije došla na posao. Naime, jedna stranka koja je juče imala zakazano suđenje kod nje istakla je da je čula od zaposlenih u sudu da je "Milentijevićeva odsutna zbog bolest" - kaže izvor.

Vest o njenoj smrti pogodila je ceo grad, a najviše njene komšije.

- Nisam je video nedelju dana, jer sam u karantinu, ali pre toga smo se često viđali. To je jedna divna, kulturna i zaista neverovatna osoba - rekao je za Kurir jedan komšija, dok je drugi dodao:

- Šokirani smo od kada smo čuli da je umrla. Ne znamo šta se dogodilo, da li je umrla prirodnom smrću ili je ubijena. Užas jedan! Svima je pomagala u komšiluku oko tih pravnih stvari, sve sa osmehom i bez trunke nervoze dok nam objašnjava. Živela je u stanu dugo sa jednim čovekom, ali ne znam da li joj je to muž ili dečko - rekao je komšija. Utvrđiuju se sve činjenica oko smrti.

(Kurir.rs/ B. T.) Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track