OTAC BOKSERA (19) NASTRADALOG U MAJDANPEKU: Polagao je za vozačku dozvolu, ne znam da li ju je stekao, samo znam da ga više nema
Foto: Suzana Božinović

tragedija u jezeru veliki zaton

OTAC BOKSERA (19) NASTRADALOG U MAJDANPEKU: Polagao je za vozačku dozvolu, ne znam da li ju je stekao, samo znam da ga više nema

Crna Hronika -

Nakon smrti MMA borca i boksera Bogdana I. (19) Majdanpek je zavijen u crno.

Spletom okolnosti, sprečena je veća tragedija, pošto su L. G. (17) i V. Đ. (17), koji su sa Bogdanom bili u kolima, koja su sletela u jezero Veliki zaton, uspeli da se spasu.

Trojica mladića bila su u autu marke "pežo", koji je iz zasada nepoznatih razloga sleteo u jezero, kojim se deo Majdanpeka snabdeva vodom za piće. Nezvanično, oni su uzeli auto od oca jednog od njih i krenuli da se provozaju. Još se na zna ko je bio za volanom.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je pokušao u oštroj krivini da izbegne brdo, ali je izgubio kontrolu nad autom, koji je sleteo u jezero. Dvojica mladića su uspela da se izvuku, ali je Bogdan ostao zarobljen u kolima, koja su potonula.

Bogdan I., Majdanpek, Veliki Zaton
foto: Suzana Božinović

Ronioci Žandarmerije izvukli su telo nesrećnog mladića, tako što su najpre razbili staklo. Sve vreme na obali, dok je trajala potraga, bili su Bogdanovi otac i majka.

Dalibor Ilić, Bogdanov otac, jedva je uspeo da kaže da je očekivao sina da dođe kod njega u selo Golubinje.

Bogdan I., Majdanpek, Veliki Zaton
foto: Suzana Božinović

- Umesto da mi dođe, čuo sam strašnu vest. Ne znam kako se sve dogodilo. Ne znam da li je on vozio automobil. Polagao je za vozačku dozvolu, ali ne znam da li ju je stekao. Kako god, sad je sve nebitno. Samo znam da mi sina više nema.

Od momenta kad su čuli za nesreću, na obalu jezera stigli su prijatelji trojice mladića. Za Bogdana su imali samo najlepše da kažu.

- Išao je u srednju Tehničku školu u Majdanpeku i bio je omiljen u društvu. Ovo je strašna tragedija, ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Došli smo da vidimo kako možemo da pomognemo, a umesto toga zatekla nas je strašna vest - ispričali su drugovi.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja