UBISTVO U KOSOVU POLJU: Ženu (33) jastukom zadavila 3 godine mlađa sestra!
Foto: Youtube Printscreen

strašno

UBISTVO U KOSOVU POLJU: Ženu (33) jastukom zadavila 3 godine mlađa sestra!

Crna Hronika -

Kosovska policija saopštila je da je uzrok smrti žene (33) iz sela Vragolija kod Kosova Polja davljenje, za koje je osumnjičena njena tri godine mlađa sestra.

- Prema prvobitnim sumnjama iz ovog događaja, sumnja se da je žrtvu života lišila njena sestra, koja je po nalogu pritvorskog tužioca upućena u pritvor i protiv nje će u zakonskom roku biti preduzete potrebno mere. Dok je beživotno telo poslato na Institut za sudsku medicinu u Prištini - saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Prištini.

Izvori policije navode da su u porodici u kojoj se dogodila tragedija poznati slučajevi mentalnih oboljenja. Kosovska policija u saopštenju navodi da se prema prvim informacijama, radi o nasilnoj smrti žrtve ženskog pola.

- Oko 12 sati dobili smo informaciju o sumnjivoj smrti u selu Vragolija u Kosovu Polju. Policija i lekari su izašli na lice mesta gde su utvrdili smrt 33-godišnje žene - saopštila je policija.

Prema izvorima kosovskih medija, navodno je sestra 33-godišnjakinju zadavila zastukom na spavanju.

- Na osnovu početnih informacija elementi ukazuju na nasilnu smrt. Policija pažljivo istražuje slučaj i preduzima istražne i forenzičke radnje radi potpunog razjašnjenja slučaja.

(Kurir.rs/Gazeta ekspres)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track