OSUMNJIČENI (77) ZA OBLJUBU DECE LAŽNO SE PREDSTAVLJAO KAO NASTAVNIK SOLFEĐA: Novi detalji slučaja koji je ZAPREPASTIO SRBIJU
Foto: RINA

određen pritvor

OSUMNJIČENI (77) ZA OBLJUBU DECE LAŽNO SE PREDSTAVLJAO KAO NASTAVNIK SOLFEĐA: Novi detalji slučaja koji je ZAPREPASTIO SRBIJU

Crna Hronika -

V. D. (77) iz Zaječara kome je zbog sumnje da je počinio produženo krivično delo obljube nad maloletnim licima zloupotrebom položaja određen pritvor do 30 dana lažno se predstavljao kao nastavnik pevanja.

Osumnjičeni je prema nezvaničnim informacijama kratko, pre tačno 20 godina, radio po ugovoru u zaječarskoj Muzičkoj školi ''Stevan Mokranjac'' gde je držao časove harmonike, a nikada nije predavao solfeđo.

Navodno je V. D. taj rad u školi koristio da se prikaže kao vrstan poznavalac muzike i na osnovu toga je u svoj kući privatno držao časove pevanja.

- On se sumnjiči da je od 2005. do 2014. godine obljubio dve devojčice koje su tada imale manje od 14 godina. Nakon nekoliko meseci operativnog rada je priveden - navodi izvor iz istrage.

V. D. je prema nezvaničnim informacijama sve optužbe negirao.

Nezvanično se takođe pominje i da su u njegovoj kući pronađene fotografije nagih devojčica koje danas imaju 25 i 27 godina, a koje bi uskoro trebalo da daju svoje iskaze.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track