EPILOG DRAME U NOVOM PAZARU: Udario sugrađanina automobilom pre pucnjave! Hteli da se poubijaju, pa ranili slučajnu prolaznicu
Foto: Printscreen/Facebook/Indeks Online

hapšenje

EPILOG DRAME U NOVOM PAZARU: Udario sugrađanina automobilom pre pucnjave! Hteli da se poubijaju, pa ranili slučajnu prolaznicu

Crna Hronika -

Novopazarska policija, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je M. I. (19) iz Novog Pazara zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držao oružje. Takođe, uhapšen je i M. K. (38) iz Novog Pazara koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju.

- Sumnja da je M. I. juče, oko 12 časova, u centru Novog Pazara ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu M. K. i tom prilikom pogodio prolaznicu (45) koja je zbrinuta u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru - saopštio je MUP.

- M. K. se sumnjiči da je prethodno upravljajući automobilom "bmv" udario M. I. koji je vozio bicikl u nameri da ga liši života, a potom počeo da ga juri sa sekirom u ruci - navodi se u saopštenju.

Policija je pištolj iz koga je M. I, kako se sumnja, pucao, oduzela, a takođe je pronađena i sekira koju je M. K. bacio. Takođe, kod M. K. je pronađen i nož. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track