PEVAČICA IZ BOLNICE DOŠLA U SUD: Slađana Milošević odbila da svedoči protiv 19 godina mlađeg partnera kog je prijavila za nasilje!
Foto: Kurir

treći osnovni sud

PEVAČICA IZ BOLNICE DOŠLA U SUD: Slađana Milošević odbila da svedoči protiv 19 godina mlađeg partnera kog je prijavila za nasilje!

Crna Hronika -

Pevačica Slađana Milošević danas je odbila da svedoči u Trećen osnovnom sudu u Beogradu protiv partnera Igora S, koji se sumnjiči da je bio nasilan prema njoj.

Incident, posle kog je Igor S. uhapšen, podsetimo, dogodio se u martu prošle godine, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

- Slađana Milošević, koja ima status svedoka-oštećene, danas je iskoristila je zakonsko pravo privilegovanog svedoka i odlučila da ne daje iskaz protiv optuženog. Ona je rekla i da je danas, da bi došla u sud, dobila pravo da na 24 sata izađe iz bolnice u kojoj se nalazi na lečenju. I njen punomoćnik odustao je od svih dokaznih predloga, pa je i odbrana zatražila odlaganje suđenja, da bi se u daljem toku postupka izjasnili o svemu - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je suđenje Igoru S., kog je upravo poznata pevačica prijavila za nasilje nad njom, potom odloženo.

Kako je Kurir pisao, krajem marta prošle godine pevačica je prijavila da je 19 godina mlađi partner napao i odgurnuo, usled čega je dobila povrede. Kada je priveden, on je navodno na saslušanju u tužilaštvu izjavio da njene optužbe nisu tačne i da je te noći Slađana Milošević napala njega, a da su povrede koje ona eventualno ima nastale tokom seksalnog odnosa.

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track