IZLETELI SU IZ AUTOMOBILA I NAPALI MALOG KIĆU NOŽEVIMA, BEJZBOLKAMA I SEKIROM: Detalji sačekuše i pokušaja ubistva u Kragujevcu!
Foto: printscreen ucentar.rs

užas

IZLETELI SU IZ AUTOMOBILA I NAPALI MALOG KIĆU NOŽEVIMA, BEJZBOLKAMA I SEKIROM: Detalji sačekuše i pokušaja ubistva u Kragujevcu!

Crna Hronika -

Pokušaj ubistva Andrije Jevremovića (26) iz Kragujevca zvanog Malog Kića, organizovali su pripadnici bliski kriminalnoj grupi poznatoj kao „volpeovci“ Prethodno je u toku dana u dva navrata došlo do incindenta između suprotstavljenih ekipa, da bi sinoć na raskrsnici kod motela „MIR“ u naselju Aerodrom oko 22 časa bila organizovana sačekuša.

Automobilom marke „pežo“ napadači su udarili u automobil u kom je bio Jevremović. Iz auta su izašla petorica muškaraca naoružani noževima, bejzbolkama i sekirom i napali Jevremovića u blizini njegove kuće, saznaje ucentar.rs

Andrija Jevremović
foto: printscreen ucentar

Posle napada on je zbrinut na Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra.

-Treutno je stabilno. Ima povredu glave od uboda. Van životne je opasnosti- bio bi ukratko izveštaj o njegovom zdravstvenom stanju koji smo uravo dobili iz KCK.

Policija se nije oglašavala. Sinoć je na mestu napada viđeno nekoliko patrola, a veliki broj pripadnika MUP organizovao je poteru i delovi grada bili su blokirani.

Andrija Jevremović
foto: printscreen ucentar.rs

Najbolji drug pokojnog Radoša

Napadnuti Mali Kića najbolji je prijatelj pokojnog MMA borca Radoša Joksimovića (29) koji je ubijen 18.septembra 2019. godine u kragujevačkom restoranu „Neptun“. Ubistvo je potreslo Kragujevac i Srbiju. Jedinac i vanserijski sportski talenat- otišao je prerano…

Ubica Aleksa Miloradović u to vreme 21-godišnji mladić iz Kragujevca osuđen je na 16 godina zatvora. Radoševi prijatelji sve vreme optužuju „volpeovce“ da su inspiratori ovog ubista. Od tada je dva puta pucano na njihove vođe. Upravo je Mali Kića poslao poruku pokojnom Joksimoviću i upozorio ga da mu se sprema ubistvo.

-Kad bi se tako ubijalo- odgovorio je Radoš. Ubijen je samo nekoliko dana kasnije.

Inače, Jevremović je nedavno bio osumnjičen da je ranio jednog od vođa “volpeovaca” Nikolu Prokića. Sam se predao policiji koja mu je bila na tragu. Određen pritvor do 30 dana. Na sudu rekao da nema veze sa slučajem, a i “sam Prokić u policiji je rekao da ga nije napao Jevremović”.

Inače, drugi vođa „volpeovaca“ Božidar Božović (34) nestao je početkom marta, a njegov nestanak porodica je prijavila policiji. Sva petorica napadača koji su pokušali da ubiju Malog Kiću bliski su ili pripadaju ovom klanu, saznajemo nezvanično.

Andrija Jevremović
foto: printscreen ucentar.rs

Kriminalni klan „volpoevci“ dobili su ime po istoimenoj diskoteci. Policija ih je sumnjičila za iznude, prebijanja, trgovinu drogom, a široj javnosti postali posle kasapljenja mladića pred gostima diskoteke.

Kurir.rs/ucentar.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track