SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Kolima se zakucao u Gučijev izlog i odneo torbe vredne 200.000 evra!
Foto: Printscreen YT

KRAĐA

SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Kolima se zakucao u Gučijev izlog i odneo torbe vredne 200.000 evra!

Crna Hronika -

Srpski državljanin Vladimir Drobnjak (40) uhapšen je prošle nedelje u italijanskom gradu Vićenca zbog sumnje da je 3. marta 2020. opljačkao butik čuvenog brenda Guči i odneo torbe u vrednosti od 200.000 evra. Kako prenosi italijanski "tviveb" Drobnjak je ilegalno boravio u toj državi.

- Drobnjak je, kako se sumnja, zajedno sa saučesnicima koji su identifikovani, ukrao izložene torbe iz izloga. Pljačku su izveli tako što su automobilom išli u rikverc, razbili staklo i za samo 50 sekundi ispraznili police - preneli su oni, navodeći da se sumnja da je Drobnjak bio "mozak" pljačke.

Policija je odmaha posle pljačke uzela snimke sa sigurnosnih kamera i identifikovala pljačkaša. Karabinjeri su odmah krenuli u potragu za Drobnjakom, ali nije ga bilo. Godinu dana kasnije, otkriveno je da je i dalje u Italiji, ali u drugoj provinciji.

- Pronađen je u kući drugog srpskog državljanina, koji je takođe osumnjičen za posedovanje alata za obijanje, pošto su u kući pronađena klešta, bugarski ključevi, alat za lomljenje brava - prenose italijanski mediji.

(Kurir.rs/J. S./foto Printscreen YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track