PAO DILER U SREMSKOJ MITROVICI: Policija u šupljini mercedesa pronašla 3 kilograma kokaina (FOTO)
Foto: MUP

NASTAVAK AKCIJE GENV

PAO DILER U SREMSKOJ MITROVICI: Policija u šupljini mercedesa pronašla 3 kilograma kokaina (FOTO)

Crna Hronika -

U akciji "Gnev" policija je juče u Sremskoj Mitrovici zaplenila tri kilograma kokaina. Pripadnici kriminalističke policije u automobilu marke "mercedes" drogu su pronašli kod mladića N. N. (29).

On je uhapšen zbog osnova sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge.

"Policija je kokain, koji je, kako se sumnja bio namenjen daljoj prodaji, pronašla u gepeku, u skrivenoj šupljini 'mercedesa' kojim je osumnjičeni upravljao na području Sremske Mitrovice", navodi se u saopštenju MUP i dodaje:

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici".

Gnev, kokain, Sremska Mitrovica
foto: MUP

Pre samo oko mesec dana u okviru iste akcije i zbog istog krivičnog dela, samo sa manjom količinom droge od oko pola kilograma kokaina, uhapšeni su M. B.(32) i N. S. (45), ali i zbog nedozvoljenog nošenja i promet oružja u Sremskoj Mitrovici.

Tada je pretresom stanova koje su koristili osumnjičeni, ali i u njihovom tajnom skrovištu kod Vrdnika, osim kokaina, pronađeno i 13 špriceva, 30 plastičnih flaša u kojima se nalazila opojna droga, digitalna vagica, dve legitimacije udurženja policajaca veterana i policijskog sindikata. U stanu su zaplenjeni i pištolj sa četiri metka i još 52 metka različitog kalibra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja