Najnovije vesti

NIKADA NI RUŽNU REČ NIJE UPUTIO SLAVUJKI: Ovo je Slavko koji je osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO majke u Bačkoj Palanci (FOTO)
Foto: Kurir.rs/S.S.

komšije u šoku

NIKADA NI RUŽNU REČ NIJE UPUTIO SLAVUJKI: Ovo je Slavko koji je osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO majke u Bačkoj Palanci (FOTO)

Crna Hronika

Srđan P. osumnjičen je da je usmrtio svoju majku Slavujku P. u Šumskoj ulici u Bačkoj Palanci.

Komšije ubijene Slavujke ne mogu da prihvate da je takav zločin mogao da se dogodi u porodici koja je prema njihovim rečima služila za primer u svakom pogledu. Slavujka i Slavko živeli su inače sami. Njen muž i Srđanov otac Ljubiško se već duže vreme nalazi na radu u Nemačkoj, a ćerka i sestra Slađana živi i radi u Novom Sadu.

Bačka Palanka, ubistvo, S.P., sin ubio majku
foto: Kurir.rs/S.S.

- Oboje dece bilo je jako vezano za svoju majku. Pogotovo Srđan, koji nikad neku ružnu reč nije uputio majci, niti smo ikad čuli da su se posvađali ili sukobljavaju. Pomagao je svojoj majci u bašti i drugim kućnim poslovima, ali je doduše u poslednje vreme slabo viđan na ulici. Bio je miran i povučen i delovalo je kao da je imao nekih manjih problema sa živcima - kaže jedna od komšinica.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/S.S.

Slavujku je ćerka Slađana zvala telefonom u četvrtak ujutro i pošto joj se nije javila došla je kući koja je bila zaključana. Pozvala je najbliže komšije jer joj je to bilo sumnjivo, a ubrzo je stigla i policija.

Zatim se pojavio i Srđan koji je došao biciklom iz grada. U sobi je pronađeno telo, a osumnjičeni Srđan je priveden.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track