KAVČANIN SE IZ ĆELIJE UŽIVO UKLJUČUJE NA INSTAGRAM?! U Spužu pretresli 17 SOBA UHAPŠENIH ČLANOVA KLANOVA, zaplenjeno više telefona
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

skandal

KAVČANIN SE IZ ĆELIJE UŽIVO UKLJUČUJE NA INSTAGRAM?! U Spužu pretresli 17 SOBA UHAPŠENIH ČLANOVA KLANOVA, zaplenjeno više telefona

Crna Hronika -

Sedamnaest ćelija Istražnog zatvora u Spužu, u kojima su pripadnici kavačkog i škaljarskog klana, pretreseno je u noći između srede i četvrtka i oduzeto je više mobilnih telefona.

- Službenici su ušli u sobe u kojima su pripadnici organizovanih grupa. Oduzeto je više nedozvoljenih predmeta, među kojima i nekoliko telefona. Akcija je deo istrage - rekao je sagovornik Vijesti i dodao: - Soba "kavčanina" Vidoja Stanišića, koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva, pretresena je i prošle nedelje, ali telefon nije nađen, pišu Vijesti.

Naime, Stanišić se svake večeri uživo uključivao na Instagram. I Slobodan Kašćelan, jedan od navodnih vođa kavačkog klana, nalazi se u spuškom zatvoru od 21. aprila.

- Sumnja se da pritvorenici komuniciraju sa saradnicima na slobodi i daju im instrukcije preko kriptovanih telefona. Uhapšeni traže od svojih vojnika da uklone tragove zločina, preplaše svedoke... - objašnjava izvor.

Sumnja se da je "škaljarac" Janko V. iz Spuža organizovao ubistvo Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje je crnogorska policija sprečila 22. januara. I Marko Miljković, koji se nalazi u pritvoru u Beogradu od 4. februara, navodno je imao telefon u ćeliji, koji je nađen u aprilu.

(Kurir.rs / Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track