NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU U LOZNIČKOM SELU KOZJAK Teretni voz gurao auto 200 metara, vatrogasci sekli lim da izvuku dvoje iz kola
Foto: Kurir/T.Ilić

pet minuta pre ponoći

NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU U LOZNIČKOM SELU KOZJAK Teretni voz gurao auto 200 metara, vatrogasci sekli lim da izvuku dvoje iz kola

Crna Hronika -

LOZNICA - Teretni voz koji se kretao iz pravca Šapca ka Loznici udario je pet minuta pre ponoći u automobil na pružnom prelazu u lozničkom selu Kozjak.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, udaren je "opel" koji se kretao iz pravca Lipničkog Šora ka Jadranskoj Lešnici, koji je potpuno uništen i voz ga je gurao oko dve stotine metara.

Automobil je toliko oštećen da su morali da intervenišu loznički vatrogasci i koriste razvalni alat kako bi dve povređene osobe izvukli iz vozila. Oni su vozilom Hitne pomoći prebačeni u lozničku Opštu bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama zadobili su teške telesne povrede.

Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve saobraćajne nesreće na ovom pružnom prelazu u Kozjaku koji nema rampu, ali je propisno obeležen.

Saopštenje Srbija kargo

Na deonici pruge Ruma - Brasina, između Lešnice i Loznice, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, nepažnjom vozača drumskog vozila noćas se dogodio sudar automobila i teretnog voza, saopštilo je preduzeće "Srbija Kargo". Nesreća se dogodila u 23.55 časova, a ovom prilikom povređene su dve osobe, koje su kolima hitne pomoći prevezene u bolnicu u Loznici. Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 39 praznih vagona i saobraćala je iz Radinca za Federaciju BiH, navodi se u saopstenju. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track