TUGA U NOVOM SADU: Preminula devojka (21) koju je sinoć udario automobil! Pretrčavala put van pešačkog prelaza
Foto: Nemanja Nikolić

strašno

TUGA U NOVOM SADU: Preminula devojka (21) koju je sinoć udario automobil! Pretrčavala put van pešačkog prelaza

Crna Hronika -

Nina R.(21) iz Petrovaradina podlegla je u Kliničkom centru Vojvodine, nakon što je na nju u nedelju veče automobilom naletelo vozilo "audi A3", kojim je upravljao njen vršnjak Petar R. iz Sremskih Karlovaca.

Nesreća se dogodila u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, kada je nesrećna devojka prelazila kolovoz van obeleženog pešačkog prelaza, saopštila je policija.

Nezvanično saznajemo da je devojka od siline udara odbačena pored puta, a o kolikoj se silini radilo govori i to što je leva strana šoferšajbne automobila ozbiljno oštećena.

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći, doktora Zorana Krulja, njihova ekipa poziv je dobila u 21 čas i 16 minuta. Na licu mesta zatečena je devojka kojoj je pružena pomoć i uspešno je primenjena kardiopulmonalna reaimacija.

Nakon zbirnjavanja ona je prevezena na odeljenje reanimacije u Urgentnog centra KCV, gde je u ranim jutarnjim satima podlegla povredama. Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnjaka iz Sremskih Karlovaca zbog postojanja sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track