KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OCA VIOLINISTE JOCE: Mogao bi biti odgovoran za izazivanje nesreće kod Zvečke
Foto: Zorana Jevtić, RINA

vraćali se kući u Stubline sa svirke u Obrenovcu

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV OCA VIOLINISTE JOCE: Mogao bi biti odgovoran za izazivanje nesreće kod Zvečke

Crna Hronika -

Protiv Zorana Vasića, oca Joce (15) jednog od najtalentovanijih mladih violinista, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći nedavno kod Zvečke, podneta je krivična prijava.

Kako se saznaje, prvi materijalni dokazi sa mesta udesa ukazuju da bi Zoran mogao biti odgovoran za izazivanje te nesreće, jer je otpozadi udario drugo vozilo. Zbog toga se krivičnom prijavom tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

violinista, povređen dečak, Jovan Vasić Piromanac, Saobraćajna Nesreća
foto: Zorana Jevtić

Zoran je vozio automobil, u kojem su bila dvojica njegovih sinova i kako je ranije ispričao medijima, vraćali su se kući u Stubline sa svirke u Obrenovcu. Prema našim informacijama, Zoran je svojim automobilom otpozadi udario drugo vozilo, koje je bilo ispred njih i posle toga su se više puta prevrnuli i na kraju završili u jarku.

Sva tojica Vasića zadobili su teške povrede, a najteže Jovan, koji je izleteo kroz prozor i 20 metara od automobila pao na asfalt. Prema informacijama iz porodice, u bolnici su mu konstatovana povrede pluća, rebara, hematom na glavi i prelom karlice. U međuvremenu iz bolnice su izašli otac Zoran i njegov stariji sin Mirko. Vozač iz automobila u koji su Vasići udarili prošao je sa lakšim povredama.

Narednih dana u Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu treba da budu saslušani učesnici udesa, a utvrdiće se i da li je neko od vozača možda bio u alkoholisanom stanju.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track