Najnovije vesti

SUD NALOZIO PRIVOĐENJE IVANE BUHE UKOLIKO URADI OVO: Bivša Čumetova žena optužena da je lažno svedočila protiv njega
Foto: Ana Paunković

PRVI OSNOVNI SUD

SUD NALOZIO PRIVOĐENJE IVANE BUHE UKOLIKO URADI OVO: Bivša Čumetova žena optužena da je lažno svedočila protiv njega

Crna Hronika

Suđenje Ivani Tulović, bivšoj ženi svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, koja je optuženda je lažno svedočila u postupku koji je vođen ranije protiv njega, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 30. jul.

U sud je došao Buha, koji je trebalo da nastavi svedočenje, ali je njegova bivša supruga izostala, a kako nedolazak nije opravdala, sudija je naložila da je na sledeće suđenje dovede policija.

- Ivani Buhi poziv je uručen, nije opravdala izostanak. Na sledeće ročište nalaže se nadležnoj policijskoj stanici da dovede okrivljenu - rekla je sudija Dušica Ristić.

Ljubiša Buha Čume
foto: Nikola Anđić

Tulovićki, koja se tokom postupka koji se vodi protiv nje razvela od Buhe, na teret se stavlja da je tokom postupka koji se vodio protiv čumeta zbog sumnje da joj je poklonio ukradeni "ferari", iznela niz neistina na njegov račun. Buha je tokom tok postupka proglašen krivim i u julu 2019. je izašao iz zatvora, pošto je izdržao kaznu od četiri godine i osam meseci.

Na početku suđenja, Ivana Buha je odlučila da ne angažuje advokata i da samu sebe brani. Negirala je da je lažno svedočili i tada je predložila da njen bivši suprug bude saslušan kao svedok.

Ljubiša Buha Čume, Ivana Buha
foto: Ana Paunković

U julu prošle godine, on je u sudnici Prvog osnovnog suda bivšu ženu optužio da je lažov i da mu je rodila dete samo zbog novca, a ona je njemu uzvratila rečima da je "psihopata koji je pretio da će da je iseče na komade i pojede, čim dete poraste".

(Kurir.rs/J. S./foto Ana Paunković, Nikola Anđić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track