UHAPŠENI INSPEKTOR STOLIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU Biće priveden u Više javno tužilaštvo! Sumnjiči se da je odavao tajne Veljinom klanu
Foto: Printscreen/Kurir TV

saznajemo

UHAPŠENI INSPEKTOR STOLIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU Biće priveden u Više javno tužilaštvo! Sumnjiči se da je odavao tajne Veljinom klanu

Crna Hronika -

Uhapšeni inpektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK, Božidar Stolić sutra će biti priveden na saslušanje, saznaje Kurir.

Kako smo saznali, on će biti priveden u prepodnevnim satima u Više javno tužilaštvo.

Podsetimo, inspektor Stolić, uhapšen je sinoć, a sumnjiči se za zloupotrebu službenog položaja i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On bi trebalo da bude saslušan danas ili sutra.

Prema nekim saznanjima, na teret mu se stavlja to što je, kako se sumnja, krucijalne informacije odavao vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i njegovom uhapšenom Veljku Belivuku.

U februaru su u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, uhapšeni bivši načelnik Odeljanja za suzbijanje organizovanog krijumčarenja opojnih droga Predrag Lajić i inspektor i v.d. šefa odseka za droge Bojan Vasiljevski.

Protiv njih je i dalje u toku istraga, rečeno je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi ovaj postupak.

Pritvor im je u međuvremenu ukinut i sada se brane sa slobode.

Lajić i Miljković se terete da su pokušali da prikriju dokaze tokom pretresa prostorija osumnjičenih vođa organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ali i da zadrže pronađeni novac.

(Kurir.rs/J. S./Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja