VELJINA EKIPA OTELA I UBILA GORANA MIHAJLOVIĆA IZ BEOGRADA? Evo koji su novi tragovi i dokazi iz istrage! Majka i dalje očajna
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović MONDO

istraga se nastavlja

VELJINA EKIPA OTELA I UBILA GORANA MIHAJLOVIĆA IZ BEOGRADA? Evo koji su novi tragovi i dokazi iz istrage! Majka i dalje očajna

Crna Hronika -

Nestanak Gorana Mihahjlovića iz Beograda, 1. apila 2019. godine u Beogradu, na pragu je da bude rasvetljen. Prema saznanjima, krivična prijava za ovo smaknuće uskoro će biti na stolu Tužilaštva za organizovani kriminal. Da je reč o ubistvu, iza kog stoji kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pokazuju svi prikupljeni materijalni tragovi i dokazi. Mihajlovića je, po svemu sudeći, u skopku uvukao Filip G. iz Berana, a koji je kasnije bio na vezi sa sada uhapšenim inspektorom Božidarom Stolićem.

Ovo zamršeno klupko kriminalnih radnji, zločina, kao i sprege pripadnika iz mafijaškog "kavačkog klana" sa pojedinim pripadnicima srpske policije, polako se raspetljava. Stroliću, osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja u produženom trajanju, na teret se stavlja da je odavao informacije iz istrage "kavačkom klanu", kao i da je sabotirao istrage ubistva.

Sanja Mihajlović, majka, Goran Mihajlović, žrtva
foto: Printscreen/Youtube/SLAVIJA INFO

- On je osumnjičen da je davao informacije Filipu G., čiji je rođeni brat Željko G. visokopoozicionirani član ovog kotorskog klana - navodi izvor iz istrage.

- Stollić je, inače, istraživao nestanke, za koje se sumnjičila Belivukova i Miljkovićeva kriminalna ekipa, a jedno od tih je bilo i Mihajlovićevo. Navodno, Filip mu je davao informacije o tim slučajevima, posebno o nestanku ovog mladića iz Resnika koga je on, praktično, namamio tog 1. aprila pre 2 godine.

U trenutku nestanka Goran Mihajlović imao je nepune 22 godine. Njegovo ime našlo se na spisku objavljenom u medijima onih o čijoj se sudbini ništa ne zna, a povezuju se sa kriminalnim sukobima.

Kako je Goranova majka, Sanja Mihajlovića ranije ispričala svaki put se sa suzama vraća svojoj unuci Goranovoj ćerkici, kojoj je sada već 3 godine.

- Samo želim da znam da li je živ ili nije. I želim pravdu, za svoje dete, ako mu je neko nešto nažao učinio, da za to odgovara. Moj Goran je nestao 1. aprila 2019. a narednog meseca mu je bio rođendan - počinje Sanja svoju potresnu ispovest.

- Javio se ocu i supruzi Katarini i poručio da će brzo da se vrati. Noć je uveliko pala, a njega nije bilo. Nije se javljao ni na telefon. Katarina nam je rekla da sigurno nešto završava. Kada je prošlo sedam dana, a on se nije pojavljivao, niti javljao, nestanak smo prijavili policiji - ispričala je još njegova majka.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja