DA LI SE SPREMA OBRT U SLUČAJU LEČIĆ: Tužilaštvo će pokrenuti postupak protiv Štajnfeldove? Čeka se odluka
Foto: Zorana Jevtić, Beta/ Teodora Milovanović

glumca optužila za silovanje

DA LI SE SPREMA OBRT U SLUČAJU LEČIĆ: Tužilaštvo će pokrenuti postupak protiv Štajnfeldove? Čeka se odluka

Crna Hronika -

Predmet u slučaju Lečić, nalazi se u tužilaštvu i čega se odluka koja bi svakog trenutka trebalo da bude donesena.

Odluka o pokretanju postupka ili odbacivanju optužbi treba da bude donesena ovih dana, kaže je izvor blizak Branislavu Lečiću, prenosi "Mondo".

Tužilaštvo će odlučiti da li će postupak protiv Lečića biti pokrenut ili će sve optužbe biti odbačene kao neosnovane.

Kako izvor tvrdi, postoji i treća mogućnost, a to je da postupak protiv Danijele Štajnfeld pokrene državni tužilac, ali i Branislav Lečić, zbog, kako se tvrdi, lažnih optužbi.

LEČIĆA TUŽILA JEDINO DANIJELA?

Tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao stariji kolega, poznati glumac Branislav Lečić, i dalje proveravaju nadležni organi, dok se u medijima piše o navodnim, novim Lečićevim žrtvama. Prema nezvaničnim informacijama, jedina optužba koja je na kraju stigla do tužilaštva jeste od strane Daniejle Štajnfeld.

- O svemu će se više znati kada se istraga završi. Kompletan materijal je dostavljen tužilaštvu i strpljenje svih je već na izmaku, prosto jer se postupak odužio. Optužba koju je iznela Danijela Štajnfeld jedina je uzeta u obzir, nijedna druga ženska osoba nije tužila Lečića za silovanje, iako postoje takvi navodi u medijima - kaže izvor.

Podsetimo, Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld u martu su ispitani u policiji povodom tvrdnji glumice da ju je Lečić silovao 2012. godine. Lečić je odbacio sve optužbe i tvrdi da nije učinio ni pokušao da učini kazneno delo silovanja. Trenutno su u toku provere tvrdnji koje su tada izneli.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track