VLADIMIR MARJANOVIĆ O EMOTIVNOM ŽIVOTU SVOG SINA: Istina je, znam da moj Zoki ima devojku! A evo šta kaže o ženidbi
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

POTVRDIO SAZNANJE KURIRA

VLADIMIR MARJANOVIĆ O EMOTIVNOM ŽIVOTU SVOG SINA: Istina je, znam da moj Zoki ima devojku! A evo šta kaže o ženidbi

Crna Hronika -

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića kome su sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka kod Borče, ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović, potvrdio je za Kurir da Zoran ima novu devojku!

Stariji Marjanović istakao je da je obavešten u kakvom je emotivnom odnosu njegov sin.

- Istina je, znam da moj Zoran ima devojku. Ne znam da li se oženio, morao bih to da ga pitam - rekao nam je Vladimir.

Podsetimo, Kurir je ekskluzivno otkrio da je Zoran Marjanović već duže vreme u vezi sa ženom od koje se ne odvaja, a reč je o Zorici Zoki Mitrović, koja je javnosti postala poznata pre četiri godine prilikom hapšenja Marjanovića. Inače, javnost je za Zoranovu devojku Zoricu Zoku čula još 15. septembra 2017, kada su policajci došli u Marjanovićevu kuću u Borči kako bi ga uhapsili. Tada je patrolu, kako su mediji pisali, napala misteriozna crnka, koja je sve prisutne podsetila izgledom na pokojnu pevačicu.

- Otkriveno je da je misteriozna crnka Zorica Zoka Mitrović, koja je ranije na Fejsbuku pokrenula grupe podrške Zoranu i njegovoj odbrani. Navodno, ostala je uz njega dok je bio u pritvoru, a vezu, koja je bezmalo prerasla u vanbračnu zajednicu, nastavili su i po njegovom izlasku - objašnjava izvor.

(Kurir.rs - Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track