NAJNOVIJA VEST IZ NIŠA: Prokupčanka kojoj je bivši pucao u leđa zbog alimentacije svesna i normalno komunicira
Foto: Printscreen/RTS

bivši suprug preminuo i pored reanimacije

NAJNOVIJA VEST IZ NIŠA: Prokupčanka kojoj je bivši pucao u leđa zbog alimentacije svesna i normalno komunicira

Crna Hronika -

NIŠ - Prokupčanka I.R. (44) koju je bivši suprug Zoran B.(53) juče pokušao da ubije u centru ovog mesta, a onda sam sebi presudio metkom iz pištolja, nalazi se u stabilnom stanju, svesna je normalno komunicira. Ona se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu negu.

- Pacijentkinja je imala krvarenje u grudima, ta krv je izvučena i terapijom se sanira rana. Nije bilo potrebe za nekim operativnim zahvatom. Pod stalnim je okom lekara i za sada je najbitnije da su svi parametri stabilni - rekao nam je jedan od lekara u Kliničkom centru Niš.

Prokuplje, Zoran B.
foto: Printscreen/RTS

Njen suprug Zoran koji se odlučio na tako monstruozan čin je primljen juče u Urgentni centar, ali je i pored reanimacije ubrzo preminuo.

Prema nekim pretpostavkama, Zoran se odlučio na ovakav korak jer je tužen zbog neplaćanja alimentacije zbog čega je bio besan na bivšu ženu. Pre par dana mu je stiglo rešenje za prinudnu naplatu pa je, veruje se zbog toga, sačekao bivšu ženu ispred uprave u Prokuplju oko 6.40 SATI gde ona radi i ispalio metke u nju i u sebe.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track