Prevarant Aca izvlači pare ljudima kod Novog groblja

Oprez!

Prevarant Aca izvlači pare ljudima kod Novog groblja

Crna Hronika -
Muškarac od oko 60 godina sa specifičnim brkovima predstavlja se kao Aleksandar, zvani Aca. On se prvo lažno predstavi kao direktor Poreske uprave, a onda traži pozajmicu ili "kupovinu na reč"

BEOGRAD - Prevarant koji se predstavlja kao direktor Poreske uprave Zvezdara u proteklih nekoliko dana je u zanatskim radnjama i prodavnicama u blizini Novog groblja u Beogradu tražio pozajmicu novca, upozorila je danas u saopštenju opština Zvezdara.

Muškarac star oko 60 godina sa specifičnim brkovima predstavlja se kao Aleksandar, zvani Aca. On se prvo lažno predstavi kao direktor Poreske uprave, a onda traži pozajmicu ili "kupovinu na reč". Opštinu Zvezdara o pojavi tog prevaranta upozorili su vlasnici zanatskih radnji i prodavnica u blizini Novog groblja.

Opština Zvezdara je navela da svako sluzbeno lice koje se pojavi na bilo čijim vratima mora da pokaže službenu legitimaciju i upozorila da je sumnjivo bilo kakvo prikupljanje novca, pomoći, priloga od vrata do vrata. U saopštenju opština je pozvala građane koji vide tog prevaranta da odmah pozovu policiju na broj 092, ili Policijsku stanicu Zvezdara na broj telefona 011/2413-822.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja