ZNA SE KO SE TUKAO U LOZNICI! POLICIJA IDENTIFIKOVALA 3 NASILNIKA: Za još šestoricom se traga, sukob izbio između 2 ekipe
Foto: Printscreen/Twitter

dolijali

ZNA SE KO SE TUKAO U LOZNICI! POLICIJA IDENTIFIKOVALA 3 NASILNIKA: Za još šestoricom se traga, sukob izbio između 2 ekipe

Crna Hronika -

Pripadnici lozničke policije intenzivnim radom su identifikovali i pronašli trojicu muškaraca starosti 24, 26 i 34 godine koji se sumnjiče da su 18. juna učestvovali u tuči u Loznici, saopšteno je danas iz PU Šabac.

Oni se sumnjiče da su sa tridesetpetogodišnjakom i još četvoricom muškaraca koji su takođe identifikovani i za kojima policija intenzivno traga, naneli više udaraca rukama i nogama u glavu i telo tridesetogodišnjem i četrdesetšestogodišnjem muškarcu.

Pomoć je povređenim muškarcima ukazana u lozničkoj Opštoj bolnici. Kako se sumnja, sukobu je prethodila tuča između tridesetpetogodišnjaka i druga dvojice povređenih muškaraca.

Protiv aktera te tuče podnete su prekršajne prijave zbog sumnje da su učinili prekršaj učestvovanje u tuči iz Zakona o javnom redu i miru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track