MASER SAVA IZ BATAJNICE IMAO ŠTEK KOD UJAKA: Evo šta je sve nađeno u kući u Putincima
Foto: printscreen

sve je oduzeto

MASER SAVA IZ BATAJNICE IMAO ŠTEK KOD UJAKA: Evo šta je sve nađeno u kući u Putincima

Crna Hronika -

Lažni hirurg Sava Knežević (23) i njegova majka cvećarka Danijela (49) pušteni su iz pritvora, a sada je otkriveno i šta je nađeno u njihovoj kući prilikom pretresa.

Naime, kako prenosi beogradski list, posle njegovog hapšenja prvo je vršen pretres u njihovoj kući u Batajnici.

- Tu su nađeni laptop i mobilni telefoni, koji su oduzeti. Potom je rađen pretres prostora na Terazijama, gde su bile prostorije "klinike”. I tu ništa nije pronađeno. Tačnije, te prostorije su bile potpuno ispražnjene. Sumnjali smo da je sve uništio i bacio, ali smo se nadali da ih je skrivao. Na kraju smo sve pronašli u dvorišnoj kući njegovog ujaka u Putincima. Tu je bukvalno pronađena čitava ordinacija – objašnjavaju iz tužilaštva.

Ono što je pronađeno kod Savinog ujaka ukazuje na to da je ovaj lažni hirurg imao pakleni plan.

‒ Pronašli smo rastavljeni nameštaj, 28 uramljenih diploma, makaze, igle, špriceve i druge medicinske instrumente. Bilo je tu i rokovnika u kojima su ručno vođene evidencije plaćanja i imena klijenata – otkrivaju iz tužilaštva.

Sve to, kako tvrdi sagovornik, jasno ukazuje da je Sava navodno imao nameru da nastavi da se bavi nadrilekarstvom.

Kneževiću, kao i njegovoj majici, po puštanju iz pritvora određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, ali i obaveza javljanja nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana.

‒ Pored osnova da će uticati na svedoke, koji je realno iscrpljen, jer je ostalo da se sasluša još jedna oštećena koja živi u inostranstvu i ko zna kada će doći, tražili smo produženje pritvora dok se ne završe sva veštačenja. Smatramo da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi delo – kažu u tužilaštvu.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track