UHAPŠEN SA 27,5 KG MARIHUANE U NOVOM KNEŽEVCU: Policija mu pretresom auta našla čak 55 paketa droge
Foto: MUP Srbije

mup

UHAPŠEN SA 27,5 KG MARIHUANE U NOVOM KNEŽEVCU: Policija mu pretresom auta našla čak 55 paketa droge

Crna Hronika -

N. M. (60) iz Novog Kneževca, policija je uhapsila sa 27,5 kilograma marihuane. Osumjičeni muškarac se tereti da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

- Prilikom pretresa automobila marke "reno" osumnjičenog u Novom Kneževcu, pronađeno je 55 paketa droge. Paketi su bili sakriveni u posebno napravljenim šupljinama u patosu vozila - saopštila je kikindska policija.

Ovom akcijom uspešno je osujećen još jedan pokušaj šverca narkotika. U ovom delu Vojvodine, na ovakav način, najčešće droga pokušava da se prošvercuje na Graničnom prelazu Horgoš.

Pripadnici granične policije i carinici na Horgošu, u prethodnom periodu, otkrili su i zaplenili veliku količina marihuane, kokaina, heroina, hašiša i drugih narkotika. Krijumčari uporno nastoje da, na ovom graničnom prelazu, iznesu narkotike koji su namenjeni zapadnoevropskom tržištu. Drogu stavljaju u specijalno napravljene "bunkere" putničkih automobila i drugih vozila.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track