MLADINA DRUGARICA U BEKSTVU POSLE KRAĐE 23.000 EVRA U KNIĆU? Bila organizator pljačke, pa pobegla sa novcem, ali i njen pomagač
Foto: Printscreen/Facebook

hit

MLADINA DRUGARICA U BEKSTVU POSLE KRAĐE 23.000 EVRA U KNIĆU? Bila organizator pljačke, pa pobegla sa novcem, ali i njen pomagač

Crna Hronika -

Venčanje sina preselo je 23. juna porodici Marković iz sela Borač kod Knića, jer im je mladina drugarica, dok je trajala svadba u hotelu u Kragujevcu, ukrala 23.000 evra iz kuće.

Naime, ukradene su koverte s novcem od poklona, ali i pare porodice Marković kojima je trebalo da isplate troškove svadbenog veselja. Mladina drugarica, koja je glavnoosumnjičena za tipovanje i organizaciju drske pljačke, navodno je u bekstvu je, kao i njen pomagač.

Prema pisanju medija, mladoženja Marko Marković već godinama živi u Austriji, kao i njegovi roditelji, a u junu je došao u rodnu Šumadiju da se venča sa svojom izabranicom.

Markova baka Miroslava Marković i dalje ne može da se oporavi od šoka zbog pljačke koja im je upropastila svadbeno veselje.

- Svi smo bili na svadbi tog 23. juna u hotelu u Kragujevcu, bilo je divno i veselo… Uveče, pred kraj svadbe, Marko i ja smo došli do kuće u Borač da uzmemo pare kako bismo isplatili troškove veselja. Moj unuk je najpre uzeo novčanik i video da je prazan, pa se uhvatio za glavu i počeo da kuka da je opljačkan… Odmah je pozvao policiju i roditelje, koji su tada još bili u hotelu u Kragujevcu – priča ogorčena Miroslava.

Ona dodaje da su tek kad je policija stigla, shvatili da su ukradene i koverte od poklona, kao i zlatni, ručno rađen nakit Markove majke.

- Odneli su lanče i prsten BMW, koji su draga uspomena mom unuku, ali i još svašta od nakita. Sve ukupno, šteta je oko 23.000 evra. Lopov je ušao kroz prozor kuće u prizemlju, videli smo razvaljenu mrežicu za komarce, a bilo je i blatnjavih otisaka cipela u kući – objašnjava baka Miroslava.

U porodici Marković, ali i u policiji, uvereni su da je za sve kriva jedna mladina drugarica, kojoj još neće da otkriju ime, dok inspektori ne završe svoj posao.

(Kurir.rs/Ucentar/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track