Najnovije vesti

VELJINA DESNA RUKA MILJKOVIĆ, REŠIO DA PROGOVORI? Ostali članovi odlučili da se na današnjem saslušanju brane ćutanjem
Foto: Dado Đilas

specijalni sud u beogradu

VELJINA DESNA RUKA MILJKOVIĆ, REŠIO DA PROGOVORI? Ostali članovi odlučili da se na današnjem saslušanju brane ćutanjem

Crna Hronika
14:32h

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i pripadnici njegovog kriminalnog klana koji su danas iz pritvora dovezeni na saslušanje u Specijalni sud u Beogradu, branili su se ćutanjem. Međutim, samo je jedan od pripadnika klana, i to Belivukova "desna ruka" Marko Miljković zvani Zver, odlučio da progovori.

Na današnjem saslušanju Belivuk i svi pripadnici grupe branili su se ćutanjem, sem Marka Miljkovića čije saslušanje još traje.

Podsetimo, Velja Nevolja i pripadnici kriminalne grupe, koju je kako se sumnja, on predvodio privedeni su oko 12 sati danas na novo saslušanje jer je prošle nedelje protiv pripadnika ove grupe proširena istraga i oni se sada sumnjiče da stoje iza još dve likvidacije - Aleksandra Gligorijevića Pukija i Lazara Vukićevića.

Ova kriminalna grupa, koja se dugo krila iza navijačke grupe "Principi" (ranije "Janjičari") u prvoj fazi istrage osumnjičena je za tri ubistva i to Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića i Gorana Veličkovića. Nakon prvog proširenja istrage, četiri pripadnika klana Velje Nevolje, osumnjičena su i za otmice.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja