SUDAR S TERETNIM VOZOM NA PRUŽNOM PRELAZU U LOZNIČKOM SELU KLUPCI: Povređena žena (40) u pežou (FOTO)
Foto: Kurir/T.Ilić

voz išao iz Lešnice ka Loznici

SUDAR S TERETNIM VOZOM NA PRUŽNOM PRELAZU U LOZNIČKOM SELU KLUPCI: Povređena žena (40) u pežou (FOTO)

Crna Hronika -

LOZNICA - Teretni voz koji je išao iz Lešnice ka Loznici sudario se sa putničkim automobilom marke ''pežo 308'' lozničkih registarskih tablica danas, oko 13 časova, na pružnom prelazu u lozničkom naselju Klupci.

Prema prvim nezvaničnim informacijama vozilo se kretalo iz pravca Klubaca ka Šabačkom putu, a u njemu se nalazila jedna četrdesetogodišnja ženska osoba.

Ona je povređena, ali se stepen povreda za sada ne zna i trenutno se nalazi na pregledu u lozničkoj Opštoj bolnici. Obavljen je policijski uviđaj koji treba da utvrdi detalje ovog događaja, a prekid u železničkom saobraćaju trajao je sat vremena.

Ovo nije prvi put da se dešava sudar voza i automobila na ovom pružnom prelazu koji nema rampu, ali je propisno obeležen.

Saopštenje Srbija kargo

Na deonici pruge Ruma - Brasina, između Lešnice i Loznice u 12.50 časova, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, nepažnjom vozača drumskog vozila, došlo je do sudara automobila i teretnog voza broj 45403 prevoznika „Srbija Kargo“ a.d. Ovom prilikom teško je povređena ženska osoba, koja je upravljala motornim vozilom i koja je kolima hitne pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Loznici.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 39 praznih vagona i saobraćala je iz Radinca za Federaciju BiH. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja. Železničke kompanije „Srbija Kargo“ a.d. i „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na vozače drumskih vozila da poštuju saobraćajne propise i signalizaciju i ponašaju se u saobraćaju odgovorno prema sebi i drugima, jer samo tako mogu da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track