PAS ZEVS NANJUŠIO HEROIN KOD MOTOCIKLISTE: Policija u dve odvojene akcije pronašla kilogram heroina i isto toliko paracetamola
Foto: Privatna Arhiva

pravi policajac

PAS ZEVS NANJUŠIO HEROIN KOD MOTOCIKLISTE: Policija u dve odvojene akcije pronašla kilogram heroina i isto toliko paracetamola

Crna Hronika -

F. P. (38), M. P. (39) i F. J. (27) uhapšeni su u dve odvojene policijske akcije na Paliluli i Čukarici kada je kod njih pronađeno kilogram heroina i kilogram paracetamola.

Zanimljivo je da je u prvoj akciji na Paliluli policijski pas Zevs oseti drogu prilikom kontrole.

- F.P. je bi na motoru prilikom kontrole pas je kod njega nanjuši narkotike, te je policajac prilikom pretresa kod njega našao oko 100 grama herioina. Takođe uz pomoć psa Zevsa pretresen je i stan u kom je F.P. neprijavljeno boravio, i tamo je našao sakriveno još oko 400 grama iste droge - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Zevs
foto: Privatna Arhiva

U drugoj akciji, pretresom stana na Čukarici, policija je pronašla narkotike.

- Uhapšena je M.P koja je kako se sumnja, pakovala narkotike koje je F. J. preuzimao radi dalje prodaje, policija je pronašla oko 500 grama heroina, kilogram paracetamola koji se koristi za uvećanje mase droge i elektronsku vagicu - rekao je naš sagovornik. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track