ŠOK-OBRT POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA U NOVOM BEOGRADU: Ženi krivična, a muškarcu prekršajna! Evo šta je uradila u stanici policije
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

novi detalji

ŠOK-OBRT POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA U NOVOM BEOGRADU: Ženi krivična, a muškarcu prekršajna! Evo šta je uradila u stanici policije

Crna Hronika -

Jeziv snimak na kome se vidi kako muškarac brutalno prebija ženu na Novom Beogradu, nakon čega ona ostaje nepomično da leži neko vreme na trotoaru, izazavo je šok u javnosti.

Sada su se pojavili novi detalji šta se dogodilo posle cele ove užasne scene.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, žena je dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a sada će se utvrditi i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Policija je izašla na teren po prijavi da se svađaju muškarac i žena na ulici. Kada su došli, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola, nezvanična su saznanja.

Policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, a kako se nezvanično saznaje, žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službnenog lica u vršenju službene dužnosti. Protiv muškarca je podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Međutim nakon objave snimka na kome se vidi kako nasilnik brutalno prebija ženu, dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti - da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja