BILA JE OMILJENA VASPITAČICA, DEČICA JE OBOŽAVALA: Šok i neverica posle pogibije Slađane Šušljik Đurđev (35) u nesreći kod Sevojna
Foto: Privatna Arhiva

radila u vrtiću u novom sadu

BILA JE OMILJENA VASPITAČICA, DEČICA JE OBOŽAVALA: Šok i neverica posle pogibije Slađane Šušljik Đurđev (35) u nesreći kod Sevojna

Crna Hronika -

Slađana Šušljik Đurđev (35) iz Kaća, koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru, na državnom putu Užice-Požega, kod Sevojna, radila je kao vaspitačica u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, njen suprug Nemanja (38) je s teškim povredama prebačen u užičku Opštu bolnicu, dok je na svu sreću njihovo dete zadobilo lakše povrede.

Slađana Šušljik Đurđev
foto: privatna arhiva

"Dečak je, hvala Bogu dobro, i otišli su po njega da ga izvedu iz bolnice", kaže jedna rođaka.

Slađana je radila u vrtiću "Bubamara", na novosadskom naselju Klisa.

"Svi smo u šoku. Niko ne može da poveruje da više nema naše Slađe. Ona je bila omiljena u kolektivu, gde je skoro četiri godine. A da ne pričam koliko je omiljena bila među dečicom. Divna osoba, ne može rečima da se opiše kakva je to dobrica bila. Bila je na godišnjem odmoru. Sa sinom i suprugom se vraćala sa mora i strašno kako završi svoju sudbinu. Verujte mi svi smo u šoku", kaže jedna od Slađinih koleginica iz vrtića Bubamara.

Podsetimo, na magistralnom putu kroz Sevojno, sudarili su se automobil i autobus, pri čemu su povređeni putnici u autu. I dalje se utvrđuje uzrok nesreće, a za sada drugih pretpostavki nema osim da je njen suprug Nemanja zaspao za volanom pre nego što je njihov „reno senik“ podleteo pod autobus.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track