STEVAN IZ OKOLINE VRŠCA PREMINUO NAKON ŠTO GA JE UDARIO VOZAČ KAMIONA PA POBEGAO: Tragična životna priča nesrećnog bicikliste
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

STEVAN IZ OKOLINE VRŠCA PREMINUO NAKON ŠTO GA JE UDARIO VOZAČ KAMIONA PA POBEGAO: Tragična životna priča nesrećnog bicikliste

Crna Hronika -

Biciklista Stevan N. (37) iz Pavliša kod Vršca preminuo je u bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja dogodila na putu Uljma ka Vlajkovacu.

Kako nezvanično saznajemo sumnja se da se saobraćajna nesreća desila jutros oko 6 sati i da su nesrećnog biciklistu pronašli drugi vozači koji su obavestili policiju i hitnu pomoć.

Stevan N., Vršac, biciklista
foto: Printscreen/Facebook

- Stevan je davao znake života ali je nažalost preminuo u bolnici. Kažu da postoji očevidac koji je rekao da je navodno video kamion sa rumnunskim tablicama i pretpostavio da je vozač kamiona najverovatnije zaspao za volanom i udario ga. Međutim nije se zaustavio već je samo nastavo dalje kretanje - rekao je za Kurir jedan od Stevanovih komšija i dodao da je takođe čuo da je tello nesrećnog bicikliste bilo unakaženo od siline udarca i da nije bilo šanse da preživi.

Kuća Stevana N.
foto: čitalac Kurira

Inače, kako nam je objasnio Stevanova životna priča je tragična, a tako se i završila.

- Otac mu je odavno preminuo, za majku ne znam. Ima mlađeg brata. Mučili su se da opstanu i da prežive. Stevan je radio na građevini, snalazio se da napravi svoju kuću. Malo su mu i komšije pomagala - priča potreseni komšija i dodaje:

- Ima ženu sa kojom koliko znam živi u vanbračnoj vezi i sa njom ima decu. Ona je u drugom selu mislim da je Uljma. Skoro je nešto malo bolje sredio kuću, želja mu je bila da dovede ženu i decu tu u svoju kuću. Kupio je i ogradicu za dete koje je malo. Skoro je ugradio i PVC stolariju, želeo je da ima i da svojoj deci pruži ono što on nije imao, ali eto nije se dalo - kaže komšija i dodaje da Stevan ima i nekoliko godina mlađeg brata.

Prema njegovim rečima s obzirom da je reč o čoveku koji je živeo skoro na ivici egzistencije i kome su komšije pomagale možda neće imati njegovi najmiliji čime i da ga sahrane te će se oni organizovati oko toga.

- Iskreno sumnjam da će mlađi brat imati čime da ga sahrani ali tu smo mi komšije. Ima jedan koji mu je non - stop pomagao on je tu u nekoj našoj Mesnoj zajednici. Verovatno će i ovog puta nešto da organizuje - kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs/J.Rafailović/Foto:čitalac Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track