DEČAK IZ VLADIČINOG HANA I DALJE KRITIČNO: Roditelji u agoniji, ne odlaze kući, dan i noć su ispred ulaza u niški UKC
Foto: Printscreen Facebook, Beta/Saša Đorđević

teška nesreća

DEČAK IZ VLADIČINOG HANA I DALJE KRITIČNO: Roditelji u agoniji, ne odlaze kući, dan i noć su ispred ulaza u niški UKC

Crna Hronika -

VLADIČIN HAN - Dečak (8) iz sela Letovište kod Vladičinog Hana kog je otac nakon nesrećnih okolnosti udario autom u selu Jastrebac prilikom preparkiravanja i dalje je u životnoj opasnosti i stanje je nepromenjeno od dolaska u Univerzitetski klinički centar u Nišu do danas.

Iz ovog centra nam kažu da se od ponedeljka nalazi na Klinici za Intenzivnu negu gde su posete zabranjene.

- Stanje dečaka je i dalje kritično. On se nalazi na mehaničkoj ventilaciji i briga nad njim traje tokom 24 sata. Dečak ima obostran prelom rebara, prelom male karlice, obostranu povredu plućne maramice, izliv kvi u grudnom košu je saniran. Za sada se životni parametri drže pod kontrolom, ali je i dalje u životnoj opasnosti - rečeno nam je u UKC.

Roditelji, a posebno otac D.D. koji preživljava sigurno tešku agoniju u životu je često u predvorju UKC odnosno ispred ulaza u kliniku gde ga doktori obaveštavaju o zdravstvenom stanju sina.

On je sa porodicom bio na seoskom slavlju. Pokušavao je da parkira "BMW X3" dok je dečak vezivao pertlu te ga nije video nakon čega je došlo do nesreće zbog koje je protiv njega podneta krivična prijava.

Kurir.rs/M.S./Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track