ADVOKAT IZ VRNJAČKE BANJE ZAVRŠIO U PRITVORU SA KLIJENTOM: Umesto da ga brani, on mu se pridružio
Foto: Shutterstock

smešno i tragično

ADVOKAT IZ VRNJAČKE BANJE ZAVRŠIO U PRITVORU SA KLIJENTOM: Umesto da ga brani, on mu se pridružio

Crna Hronika -

Advokat Ljubivoje K. iz Vrnjačke Banje došao je u policiju da poseti svog klijenta Davida R., a onda zajedno s njim završio u pritvoru!

Klijent je iza brave zaglavio zbog droge, a advokat mu se pridružio zbog incidenta kojem je kumovao - alkohol! Naime, sve je počelo kada je advokat došao u pritvor u kojem se nalazio David R. zbog sumnje da je upravljao vozilom pod uticajem narkotika.

- Test je pokazao da je David pozitivan na narkotike i određeno mu je zadržavanje. To se nije dopalo njegovom advokatu - priča izvor blizak istrazi, i dodaje da je ubrzo počela prava drama.

- Advokat je postao neprijatan i nije želeo da prihvati rezultate testa koji je urađen njegovom klijentu. Insistirao je da se David ponovo testira na drogu, ali u Hitnoj pomoći, i to u njegovom prisustvu - tvrdi sagovornik.

Njegov zahtev je prihvaćen, pa je zajedno s mladićem prevezen u Hitnu pomoć radi testiranja.

- Dok su Davida testirali, advokat je potpuno poludeo. Počeo je da urla na doktorku Hitne službe. Očigledno je bilo da nije pri sebi. Vređao je doktorku koja se na kraju i rasplakala. Situacija je bila krajnje napeta, pa je ubrzo i advokat testiran i pokazalo se da je mrtav pijan. Potom je završio kod svog klijen- ta zbog narušavanja javnog reda i mira - priča sagovornik.

I u januaru testiran

Kako se saznaje, Davidu R. nije prvi put da ima problem sa zakonom zbog vožnje. On je i u januaru testiran na drogu, ali je tada dvaput namerno mokrio pored bočice za urin!

- Na taj način on je odbio testiranje, jer praktično nije ni mokrio, a zatim je kod roditelja optužio doktorku da nije htela da mu uradi test?! - kaže izvor.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja