DEDA SLETEO U KANAL, UNUK U BOLNICI: Povređena cela porodica, lekari se bore za bebin život!
Foto: Printscreen RTS

Teška saobraćajna nesreća u Rumi

DEDA SLETEO U KANAL, UNUK U BOLNICI: Povređena cela porodica, lekari se bore za bebin život!

Crna Hronika -

Šestočlana porodica iz Pećinaca povređena je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć oko 20 sati dogodila u Rumi, kada je automobil "polo" u kom su bili sleteo u kanal. Među povređenima je i desetomesečna beba, koja je u najtežem stanju.

Nesreća se dogodila na kružnom toku, kada je porodica iz Pećinaca krenuli ka Irigu, a sumnja se da je vozač Petar J. (59), inače deda teško povređene bebe, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu i sleteo s puta.

- Njemu je posle udesa izmeren alkohol u krvi, nešto oko 0,3 promila, a nije imao ni dozvolu, jer mu je ona oduzeta zbog ranijih prekršaja - kaže sagovornik Kurira, a rođaci porodice kažu da je Petar J. sa suprugom, troje dece i unukom preksinoć krenuo u goste.

Povređena bebica prevezena je u KC Vojvodine, a dr Goran Rakić rekao je za Telegraf da je dečak u stabilnom stanju.

- Dete ima tešku povredu, ali je njegovo opšte stanje stabilno, nije životno ugroženo. Ima frakturu kostiju lobanje, to se prati - rekao je lekar i pojasnio da mališan ima osam kilograma, te da lepo jede i pije u bolnici.

Ostali povređeni, među kojima je i maloletna majka bebe, prebačeni su u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

- Samo je sin vozača, Đ. K. (22), pušten na kućno lečenje - kaže izvor i dodaje da se pretpostavlja da beba nije bila u auto-sedištu.

Kurir.rs/ J. R. - J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track