BELIVUKOV ROĐAK PREBIO BRAČNI PAR I KOMŠIJU: Velja Nevolja često dolazio u vikendicu u Petrovac na Mlavi kod bivšeg inspektora
Foto: MUP

Počinje suđenje

BELIVUKOV ROĐAK PREBIO BRAČNI PAR I KOMŠIJU: Velja Nevolja često dolazio u vikendicu u Petrovac na Mlavi kod bivšeg inspektora

Crna Hronika -

Pred Osnovnim sudom u Petrovcu na Mlavi 6. avgusta je ponovo zakazano suđenje Nijazu Ibrahimoviću koji se sumnjiči da je brutalno pretukao supružnike Novislava i Cvijetu Petrović i njihovog komšiju Gorana Nikolića iz Petrovca na Mlavi.

Nijaz Ibrahimović je rođak Veljka Belivuka. Kako se saznaje, Nijazova supruga i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka.

Pojedini pripadnici klana su dolazili u lokalnu "vikendicu strave" bivšeg petrovačkog policijskog inspektora, u Klokočaru nadomak gradskog groblja. U toj kući su navodno organizovane orgije na kojima su seksualno zlostavljali devojčice, a sumnja se i da su se dogodila dva ubistva.

Pored skrivene vikendice strave u Klokočaru, pominju se još dva svoja skrivena šteka u Braničevskom okrugu - u blizini banje Ždrelo i pored Dunava nadomak Golupca.

Po rečima našeg izvora, petrovačko sudstvo i policija znaju sve, ali ćute.

(Kurir.rs/TPKNEWS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track