BRATE, JAVNO ĆU POBITI PSETA! Navijač Crvene zvezde Zdravko Radojević pretio Velji Nevolji, pa ga ovaj poslao PRAVO U KLANICU!
Foto: Privatna Arhiva

prijatelj prosledio

BRATE, JAVNO ĆU POBITI PSETA! Navijač Crvene zvezde Zdravko Radojević pretio Velji Nevolji, pa ga ovaj poslao PRAVO U KLANICU!

Crna Hronika -

Zbog prekriženog murala i poruke “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”, ali i izdaje bliskog prijatelja, ubijen je Zdravko Radojević iz Koteža, navijač Crvene Zvezde. Optužnica otkriva kako je do ubistva došlo, ali i zbog čega je ovaj muškarac mučki ubijen u kući u Ritopeku.

Još jedan navijač Crvene Zvezde koji je zbog sukoba sa Belivukom platio svojim životom jeste Zdravko Radojević. Kako optužnica pokazuje, sve je počelo 30. oktobra kada je za sada nepoznata osoba Belivuku i Miljkoviću poslala fotografiju murala na kojem piše: “Zdravko, pi*ko je*emo ti sve”.

Potom je u čet grupu u kojoj je bilo više osoba stigao set fotografija na kojima se vide poruke između Radojevića i NN osobe iz kojih je vidljivo da Radojević preti smrću grupi Veljka Belivuka. Radojević je svom prijatelju poslao poruku na aplikaciji "Skaj" u kojem ga je pitao šta radi, a potom mu rekao da “nije nikako” i da su mu opet išarali mural od ubijenog brata i poručio: “Brate pobiću ih javno sve”.

Po tonu poruka vidi se da je Radojević bio očajan, ogorčen i besan zbog prežvrljanog grafita njegovog pokojnog brata. "Prijatelja" je pitao da li može da mu pomogne da “pobije go*na” (ekipu Velje Nevolje).

“Ma brate oni mene mrze, pa mrze. Očima ne mogu da me vide. To je ona svinja debela uradila (Belivuk). Ubiću svinju javno”.

Radojević je u više poruka za redom, pomalo histerično, poručivao da će “javno pseta pobiti”, a onda je naveo da ih je zvao da im poruči da će “im za ovo oči izvaditi”.

Zdravka je "prijatelj" odao i sve poruke pokazao Marku Miljkoviću. Danima nakon toga, kako se navodi u optužnici, ista osobe je Miljkoviću poslala fotografije Zdravka Radojevića i "mercedesa" koji vozi.

Radojevićev kum, jedan od braće Budimir, kojem je navijač Zvezde krstio decu, dostavio je klanu fotografije gde živi Radojević. Ubrzo nakon toga isplanirali su da ga prate, a potom i kidnapuju. To su i uradili nedelju dana kasnije. Nakon otmice Radojevića su odveli u klanicu u Ritopeku gde mu je, prema optužnici, Veljko Belivuk presudio.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track