strašno

STRAVIČNE SCENE IZ KRAGUJEVCA: Automobil POKOSIO pešaka, vozači masovno divljaju ulicama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

Ulice u Kragujevcu postaju poprište manijaka koji ugrožavaju stanovnike. Neretko se ulicama vozi i 120 kilometara na sat, a kao rezultat svega jesu česti udesi, naročito u poslednjih dva meseca, u kojima, srećom, niko nije stradao.

"Audi Q7" je 6. juna otkinuo banderu na vrhu glavne kragujevačke ulice u vreme kada na stotine mladih šetaju pored Velikog parka. Prosto je neverovatno da poginulih nije ubio, a taj džip danima pre toga viđan je u prometenim kragujevačkim ulicama, kako se vozač bukvalno iživljava vozeći velikim brzinama, prenosi Ucentar.rs..

Samo 12 dana kasnije slupan je "ferari" minhenskih tablica. I taj auto je viđan u bestijalnim vožnjama ulicama Kragujevca. Skupoceni automobil se bukvalno raspao posle sudara.

Već 30. juna u udesu koji se dogodio kod poznate kafane teško je povređen P. Š. (49) iz Kragujevca. Na njega je autom naleteo S.P, takođe iz Kragujevca, koji se, kako se nezvanično saznaje, predao policiji. P.S. je zadobio teške telesne povrede i nalazi se na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac. Lekari su se danima borili za njegov život i samo zahvaljujući njima je preživeo.

U saobraćajnoj nesreći 7. avgusta u Šumaricama teško su povređena dvojica mladića. Mladić iz automobila N. L. (21) iz Kragujevca još uvek je na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru zbog povreda glave.

Pukom srećom noćas su izbegnute ljudske žrtve kada je za sada nepoznati vozač otkinuo semafor na raskrsnici kod Medicinske škole.

Iz prigradskih naselja se žale da posle ponoći bahati vozači razvijaju i preko 150 km/h, da se na pravcima prema Korićanima, kod "Elektrošumadije" i Petrovac-Desimirovac organizuju trke…

(Kurir.rs/Ucentar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja