UŽAS! NASTRADAO BRAČNI PAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Udario ih kamion, četvoro dece ostalo bez roditelja
Foto: Printscreen/Facebook, čitalac Kurira

sudar kod rušnja

UŽAS! NASTRADAO BRAČNI PAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Udario ih kamion, četvoro dece ostalo bez roditelja

Crna Hronika -

Beograđani Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja.

Do nesreće je, kako saznajemo, došlo kada se automobil u kom su bili poginuli supružnici sudario s kamionom za čijim volanom je bio L. N. (22).

Snežana i Milan Kljajić
foto: Printskrin/Facebook

Snežana vozila

Kako nezvanično saznajemo, automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mestu suvozača. - Sudar je bio jeziv. Od siline udarcam automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Videlo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene - ispričao je očevidac za Kurir i dodao: - Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do tela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen.

Policija je obavila uviđaj i radi se na utvrđivanju svih okolnosti nesreće.

- Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom - kaže naš izvor.

Prijateljica nastradalih Kljajića juče su bili u potpunom šoku zbog tragedije. Kako kažu, iza njih je ostalo četvoro dece.

- Oboje su bili dobri i vredni ljudi. Imali su brakove i pre zajedničkog, a odgajali su četvoro dece, od kojih su neka odrasla. Milan je radio u Opštini Voždovac - priča jedna prijateljica.

Bili divni

Kako kaže, još uvek ne znaju kako se nesreća tačno dogodila, kao i gde su Kljajići kobne večeri išli. - Znamo da oni tu negde kod Rušnja imaju vikendicu, a da li su možda krenuli na vikend ili su se vraćali od nekud ne znamo. Usotalom to sad nije ni važno. Izgubili smo divne prijatelje i vredne ljude, a deca su ostala bez roditelja. Tragedija je strašna - kaže uznemireni prijateljica.

Identifikacija

Sestra ih prepoznala

Naš sagovornik kaže da su posle nesreće članovi porodice morali da idu na prpeoznavanje tela. - Čuo sam da je Milanova sestra sa prijateljem išla da ih identifikuje. Žena je van sebe. Ne može da poveruje šta ju je snašlo - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/J. R./foto:čitalac Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track