Iz gomile lima spasli živu bebu

Težak sudar kod Surčina

Iz gomile lima spasli živu bebu

Crna Hronika -
Aleksandar D. (29) iz Novog Sada najverovatnije zaspao za volanom i udario u cisternu. Povređeni i njegova supruga i troje dece, od kojih najmlađe ima devet meseci

BEOGRAD - Izbegnuta tragedija!Petočlana porodica umalo je izginula juče oko 7.20 sati, kad je vozač kombija na obilaznici oko Beograda kod Surčina zbog umora prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u cisternu! U sudaru su povređeni Aleksandar D. (29) iz Novog Sada, njegova supruga Ljiljana (28) i njihovo troje dece od devet meseci, dve i četiri godine! S lakšim povredama prošao je vozač cisterne Stanimir K.- Aleksandar D. sa porodicom se vraćao s letovanja iz Grčke. Verovatno je zbog umora od duge vožnje zaspao za volanom, prešao na suprotnu stranu puta i udario u cisternu! Kombi je bio potpuno smrskan od udarca i pravo je čudo da je iko preživeo - kaže izvor Kurira iz istrage.Na lice mesta ubrzo su stigle i vatrogasne ekipe jer su članovi porodice ostali zarobljeni u kombiju.- Najgore je prošao otac Aleksandar, koji je bio potpuno priklešten u kombiju. Isekli smo vozilo i izvukli vozača, koji je potom s teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar - kaže naš sagovornik.Na licu mesta ostao je potresan prizor.- Srča i delovi automobila bili su na sve strane. Dečje igračke, koferi i garderoba bili su rasuti po putu. Najbitnije je da, na sreću, niko nije poginuo - kaže izvor Kurira iz policije.

Deca se oporavljajuTroje dece je kolima Hitne pomoći prevezeno u bolnicu, gde su zadržana na lečenju.- Dvogodišnja i četvorogodišnja devojčica imaju prelome noge, dok je devetomesečna beba zadobila povredu glave - rečeno nam je u bolnici.Majka i otac su prevezeni u Urgentni centar, a kako saznajemo, niko nije životno ugrožen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track