OBRT! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASOVNE TUČE U KRALJEVU: Osumnjičeni za ubistvo najpre razdvajao zavađene, EVO ŠTA SE DOGODILO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir

kobna svađa zbog devojke

OBRT! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MASOVNE TUČE U KRALJEVU: Osumnjičeni za ubistvo najpre razdvajao zavađene, EVO ŠTA SE DOGODILO! (VIDEO)

Crna Hronika -

Ubistvu Nebojše Milenkovića (25), iz sela Stubal kod Kraljeva, prethodila je masovna tuča tokom jedne proslave u selu, što se vidi na uznemirujućem snimku do kog je došao Kurir.

Na početku video-zapisa vidi se kako muškarac u plavom prsluku fizički nasrće na jednog mladića. Inače, mušarac u plavom prsluku je brat ubijenog Nebojše.

Zasad nije najjasnije ko je zadao kobne udarce nastradalom Nebojši, jer se tuča događala i van dometa sigurnosnih kamera. Međutim, na snimku se vidi da je osumnjičeni M. M., jedini kome je određen pritvor do 30 dana, najpre pokušao da razdvoji učesnike masovnog obračuna, a kasnije je udario momka u plavom prsluku, sa početka snimka.

Međutim napadnuti je ubrzo ušao unutra i pozvao svoje prijatelje...

PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

04:26

UZNEMIRUJUĆE! Strašan snimak MASOVNE TUČE u Kraljevu u kojoj je nastradao Nebojša Milenković (25)!

Taman kad je izgledalo da se sve smirilo, došli su prijatelji napadnutog mladića, posle čega je obračun eskalirao. U jednom momentu nastradali Nemanja se pridružuje kako bi pomogao bratu, ali posle razmene udaraca nestaje u mraku. Zasad je nejasno kako je dobio koban udarac, posle čega je pao na pločnik.

Osumnjičeni M. M. (levo u sivoj košulji) i nastradali Nebojša u plavoj dukserici
Osumnjičeni M. M. (levo u sivoj košulji) i nastradali Nebojša u plavoj dukserici foto: Printscreen/Kurir

Po nezvaničnim saznanjima, navodno je muškarac u plavom prsluku, inače brat ubijenog mladića, otpočeo komunikaciju sa jednom devojkom, na šta je njen suprug reagovao i skočio na njega, te je tuča tada započeta.

Nastradali mladić u plavoj dukserici
Nastradali mladić u plavoj dukserici foto: Printscreen/Kurir

Kraljevačka policija iste večeri uhapsila je četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči, koja se dogodila u noći između petka i subote 21. avgusta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja