ZLOČIN U VRDNIKU: Odloženo suđenje za ubistvo Grčića, optužena supruga prvi put došla sa slobode u sudnicu!
Foto: Privatna arhiva

viši sud u sremskoj mitrovici

ZLOČIN U VRDNIKU: Odloženo suđenje za ubistvo Grčića, optužena supruga prvi put došla sa slobode u sudnicu!

Crna Hronika -

Suđenje Zoranu Dimiću i Danijeli Đilasović, optuženima za ubistvo Nemanje Grčića u Vrdniku pre dve godine, odloženo je juče zbog nedolaska svedoka policajca.

Da podsetimo, Grčić je ubijen u aprilu 2019. u iznajmljenom apartmanu u Vrdniku u kome je bio na produženom vikendu sa suprugom Danijelom. Ubrzo nakon zločina ona je uhapšena, a potom i osuđenik Zoran Dimić iz Subotice, koji se tada nalazio na slobodnom vikendu. On se tereti da je pucao u Grčića, a Đilasovićeva da mu je pomogla.

Odbrana Zorana Dimića juče je od Višeg suda u Sremskoj Mitrovici tražila da mu se ukine pritvor, ali je taj predlog odbijen. Đilasovićeva je, da podsetimo, od juna na slobodi.

- Bivša snaha je sedela na dva metra od nas. Nismo mogli ni da je pogledamo, strašno smo se uznemirili, a ja sam morao i da popijem lekove - rekao je posle suđenja Jovan Grčić, otac ubijenog Nemanje:

- Na narednom ročištu će biti ispitana dva policijska službenika, jednog smo mi predložili, a pojaviće se i medicinski veštak, pošto se Dimić žalio da je pretrpeo policijsku torturu nakon hapšenja.

Naredno ročište zakazano je za 4.oktobar.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track