POLICAJCIMA BILO MUKA KAD SU JE PREBIJENU I BAČENU NAŠLI NA ASFALTU Muž iz Zablaća imao zabranu prilaska a živeli u istoj kući?!
Foto: Kurir.rs/D.Č.

SVEGA SAM SE NAGLEDAO U POLICIJI, ALI OVAKAV SLUČAJ NISAM IMAO

POLICAJCIMA BILO MUKA KAD SU JE PREBIJENU I BAČENU NAŠLI NA ASFALTU Muž iz Zablaća imao zabranu prilaska a živeli u istoj kući?!

Crna Hronika -

Žena je bila potpuno izubijana, od eksera na motki bila je sva izujedana po celom telu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena, ispričali su policajci

ČAČAK - Goran V. (30) iz mesta Zablaće kod Čačka, koji je u noći između nedelje i ponedeljka, zverski pretukao svoju suprugu, iza sebe ima debeo dosije krivičnih dela.

Za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj, kažu da ovakav slučaj prebijanja, nije zabeležen u analima čačanske policije.

- Reč je o ekstremnom obliku nasilja u porodici i to stoji jasno navedeno u izveštaju koji je dostavljen tužiocu. Po prijavama iz te porodice, inače pozivala nas je sadašnja žrtva, mi smo postupali mnogo puta. Svaka naša intervencija je uredno zavedena i prosleđena Tužilaštvu.

Zablaće, porodično nasilje, muž tukao ženu motkom, motka, otkinuo joj uvo, Goran V., N.V.
foto: Kurir.rs/D.Č.

I ako sam se za ove godine rada u policiji nagledao svega, ovakav slučaj nisam imao. Žena je bila potpuno izubijana, od eksera na motki bila je sva izubijana po celom telu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena... Tako prebijenu našli smo je bačenu na asfalt u Zablaću - kaže naš izvor iz policije.

Kako nezvanično saznajemo slučaj prebijanja nesrećne žene u Čačku vodi Osnovno javno tužilaštvo. Dežurni tužilac Jasmina Lazović juče je osumnjičenom za brutalno nasilje u porodici odredila meru zadržavanja u pritvoru do 48 sati. Plan je da on danas u popodnevnim satima bude saslušan.

Tužilaštvo kao "resavska škola"

Osnovno tužilaštvo u Čačku se danas oglasilo šturim saopštenjem iz kojeg javnost obaveštava o procesnim radnjama sa kojima je ona upoznata još pre dva dana. Jedina u novost u saopštenju je da će Tužilaštvo sudiji za prethodni postupak podneti predlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog G.V. (30).

Iz čačanskog pravosuđa je izostao odgovor na pitanje, kako je moguće da je nasilnik pored toliko prijava, mera i presuda bio na slobodi, odnosno da li je sud na zahtev Tužilaštva, izdao nalog da policija kontroliše meru zabrane prilaska žrtvi nasilja. Podsećamo, prema izjavama svedoka, nasilnik je sve vreme živeo sa žrtvom, 29-ogodišnjom suprugom, i ako je to sudskom odlukom njemu to bilo zabranjeno.

Kako nezvanično saznajemo, Goranu V. se u ovom slučaju na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je vršio nad suprugom.

Kako saznajemo od meštana Zablaća, komšija ove porodice, Goran V. je sve vreme živeo u istoj kući sa žrtvom nasilja, njihovo četvoro dece i majkom.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track