OVO JE KUĆA NASILNIKA: Deda krvnika Gorana zaklao čoveka, otac mu tukao majku, a on unakazio suprugu!
Foto: Kurir

UŽAS

OVO JE KUĆA NASILNIKA: Deda krvnika Gorana zaklao čoveka, otac mu tukao majku, a on unakazio suprugu!

Crna Hronika -

Goran V., koji je brutalno prebio ženu pa je bacio pored kontejnera, unuk je Prvoslava V., koji je robijao 30 godina za ubistvo i sin čoveka koji je terorisao svoju porodicu

I ona je bila pijana, prva me je napala. Ne sećam se šta je posle bilo.

Ovako se, kako nezvanično saznajemo, branio Goran V. (30), koji je uhapšen zbog sumnje da je zverski pretukao svoju suprugu N. V. (29) u selu Zablaće kod Čačka. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Čačku odredio je Goranu pritvor u trajanju do 30 dana. Kako Kurir saznaje, i deda i otac Gorana V. bili su nasilnici. Deda je svojevremeno zaklao čoveka, dok je njegov pokojni otac krvnički tukao majku!

Goran V.
foto: Kurir

Podsetimo, Goran V. uhapšen je zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka zverski letvom sa ekserima brutalno pretukao suprugu, koja je ujutru gola pronađena ispred kontejnera na oko dva kilometra od kuće u kojoj živi sa Goranom, s kojim ima četvoro maloletne dece. U drugoj kući u dvorištu živi njena svekrva sa deverom, koji je invalid. Prvo što je, nakon brutalnog prebijanja majke njegove dece, rekao bilo je: „Ubio sam je od batina, ne znam da li je živa.“ Rekao je to svojoj majci Stoji, koju je, kako ona tvrdi, takođe udario nekoliko puta.

Goranu je, inače, bila izrečena mera zabrane prilaska supruzi zbog porodičnog nasilja, ali je on i dalje živeo s njom. Meštani kažu da su njegovi deda i otac takođe bili nasilni.

Ulica nesrećnih sinova

Meštani kažu da, nažalost, to nije sve i da među sobom ulicu u kojoj se desio jeziv zločin nazivaju „ulica nesrećnih sinova“.

- Pre dva meseca, nedaleko odatle, komšija je nožem izbo trudnu ženu, s kojom ima, kao i Goran, četvoro dece, pa se potom obesio. Pre toga je pokušao da zapali ženu i decu. Pre više od 10 godina sin je majci čekićem smrskao glavu... - pričaju meštani.

Glavom o zid

- Otac je godinama tukao njegovu majku. Umro je pre pet godina, ali je Goran nastavio „porodičnu tradiciju“, pa je tukao i ženu i majku. Međutim, deda Prvoslav mu je bio još krvoločniji. Tri decenije je proveo u zatvoru zbog ubistva koje je počinio u Nišu. Zaklao je čoveka, ali to je samo bila kruna njegovog nasilja, jer je pre toga čini različite zulume. Palio je ljudima kuće, priča se i da je vešao ljude. Šta da očekuješ, zlo traži zlo, jadna ova deca. Ko zna koliko će im pokolenja ispaštati za sve što su uradili - priča jedan od meštana sela Zablaće.

Goran V. je na saslušanju tvrdio da je bio pijan.

- Bili smo na svadbi. U jednom trenutku sam video da mi neme supruge. Onda sam čuo da ju je neko odvezao kući. Kad sam stigao kući, i ona je bila pijana i prva me je napala. Potukli smo se i ničega se više ne sećam - rekao je navodno Goran, potom su mu, kako saznajemo, pokazane fotografije njegove unakažene žene. Navodno, toliko se potresao da je udarao glavom u zid.

Bori se za život

Nesrećna žena i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi Opšte bolnice u Čačku i još uvek je životno ugrožena..

Goranu V. prvi put je presudom Osnovnog suda u Čačku od 2. 8. 2019. na period od godinu dana, određena mera zaštite od nasilja u porodici, pa mu je zabranjeno da uznemirava suprugu. Novom presudom od 16. 3. 2021. njemu je takođe određena ista mera zaštite od nasilja u porodici. Mera je određena na period od godinu dana, tako da je i dalje na snazi - rekli su za Kurir u tužilaštvu. Za ovo delo zaprećena je kazna zatvora od dve do deset godina, a zbog kršenja mere zabrane kazna zatvora je od tri meseca do tri godine i novčana kazna.

J. Rafailović - D. Čeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track