UBISTVO LJUBOMIRA SRBIJA NE MOŽE DA SHVATI Tukli, mučili, golog ga uvili u tepih pa stavili u gepek zbog čarke ispred prodavnice?!
Foto: Printscreen/Twitter

jeziv zločin

UBISTVO LJUBOMIRA SRBIJA NE MOŽE DA SHVATI Tukli, mučili, golog ga uvili u tepih pa stavili u gepek zbog čarke ispred prodavnice?!

Crna Hronika -

Jovana, supruga ubijenog juče je bila u policiji kako bi prepoznala garderobu u kojoj je njen suprug otišao od kuće. Zašto ga je V. L. skinuo nakon zločina nikome od nas nije poznato

SREMSKA MITROVICA - Muškarac V. L. (38) koji je osumnjičen za ubistvo Ljubomira T. iz Sremske Mitrovice svoju žrtvu tukao je pesnicama i raznim predmetima dok ga nije usmrtio, a zatim mu skinuo svu odeću i nagog ga zamotao u tepih.

- Jovana, supruga ubijenog juče je bila u policiji kako bi prepoznala garderobu u kojoj je njen suprug otišao od kuće. Zašto ga je V. L. skinuo nakon zločina nikome od nas nije poznato - objašnjava sagovornik.

Prema prvim informacijama iz istrage, V. L. , koji je do sada tri puta bio u zatvoru, namamio je Ljubomira kod njega u kuću gde ga je tukao i mučio dok nesrećni čovek nije izdahnuo. Njegovo telo spakovao je u tepih i stavio u “golf”. Pomoć pri ubistvu imao je od svoje partnerke N. K. koja je osumnjičena za učestvovanje u ovom zločinu.

- Ljubomir je otišao u četvrtak posle podne i pio je ispred prodavnice sa još dva prijatelja. Naišao je taj V. L. i on se zakačio sa jednim od njegovih prijatelja, a moj Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče - ispričala je za Blic Jovana Trnić, supruga ubijenog.

Kako kaže, posle je čula od očevidaca da je njen suprug otišao kod V. L. jer ga je on pozvao "na još koje piće".

- Šta se tamo desilo znaju samo oni koji su bili, a ja znam da mog čoveka neću vratiti u život i da će ova deca rasti bez oca. Njih tri ću podizati sama... - kaže ona.

Ljubomirov kum bio je prvi koji je nakon njegovog nestanka prošlog četvrtka krenuo da ga traži.

- Dobio sam informaciju da je moj kum poslednji put viđen sa V. L. Rekli su mi da je osumnjičeni za ubistvo namamio kod njega kući. Čuo sam da ga je tukao i mučio dok kum nije umro... Ljubomir se nikada i nikome u Sremskoj Mitrovici nije zamerio... - ispričao je za list kum ubijenog čoveka.

Ljubomir Trnić iza sebe je ostavio suprugu Jovanu i tri maloletne ćerke.

- Ljubomira od četvrtka nema i deca već pitaju gde je. Majka ih je poslala kod rodbine da bi spremila sahranu. Na njihovo insistiranje juče im je rekla da je “tata zaspao jer mu se povećao šećer”. Tada je deci i pozlilo, pa smo morali da zovemo Hitnu pomoć - kaže jedan od prijatelja porodice Trnić.

Podsećanja radi, Ljubomir Trnić nestao je prošlog četvrka, a njegovo telo nađeno je dan kasnije u gepeku “golfa”.

- Niko ne može da kaže šta je motiv ubistva. Za tog V: L. smo čuli da je nedavno izašao iz zatvora, a robijao je zbog ubistva, da je konfliktna ličnost, sklon uživanju u narkoticima, da podvodi svoju devojku... Moj zet je bio lakoveran i to ga je koštalo života - rekla je Mirjana Srdanović, Ljubomirova tašta.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track