Najnovije vesti

SMRTOSNA ZAMKA ZA GORANCA I NJEGOVOG TELOHRANITELJA: Novi detalji obračuna u Novom Sadu! KRV NAĐENA U AUTU IZ KOG JE PUCANO!
Foto: Printscreen/Youtube/CreativeMMA, Kurir

KRVAVI TRAG

SMRTOSNA ZAMKA ZA GORANCA I NJEGOVOG TELOHRANITELJA: Novi detalji obračuna u Novom Sadu! KRV NAĐENA U AUTU IZ KOG JE PUCANO!

Crna Hronika
22:17h

Istražitelji su u izrešetanom automobilu iz kog je pucano na Gorana Kovačevića Goranca i njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stefanovića, pronašli tragove krvi, ali i druge dokaze, koji su poslati na obradu kako bi pokušali da identifikuju napadače!

Da podsetimo, Stefanović je ubijen u četvrtak uveče u naselju Detelinara u Novom Sadu, a Goranac, koji je verovatno bio meta napada, lakše je ranjen kada su napadači otvorili vatru na njih ispred zgrade u kojoj Kovačević stanuje. Stefanović je na mestu ostao mrtav, dok je Goranac prebačen u bolnicu, iz koje je posle zbrinjavanja pušten na kućno lečenje.

Bez izlaza

- Automobil "pežo" iz koga je pucano pronađen je iste večeri na putu za Rumenku i bio je izrešetan. Zasad nije jasno ko je pucao, jer je Stefanović navodno bio nenaoružan, a u poteru za vozilom su krenuli i policija i prijatelji napadnutih - priča izvor:

- Međutim, u kolima su otkriveni tragovi krvi, kao i drugi biološki tragovi, te je sve to poslato na forenzičko ispitivanje. Posle obrade biće poznato čija je krv u pitanju, kao i da li je možda neko od napadača ranjen u razmeni vatre - navodi izvor našeg lista.

Zanimljivo je i da je dosadašnja istraga pokazala da je Kovačević, kome se trenutno sudi za otmicu Gorana Cvijetića iz Budisave, bio danima praćen.

Istraga

Auto kupljen u Inđiji

U večeri nakon pucnjave mediji su preneli da je jedna osoba privedena u sklopu istrage zločina. Kako Novosti pišu, reč je o čoveku na koga se vodio automobil napadača. - Kola su kupljena pre mesec dana u Inđiji, ali nije promenjeno ime vlasnika - rekao je izvor Novosti.

- On se veče pre toga vratio sa letovanja, a pre zločina je sa telohraniteljem sedeo u kafiću. Napadači su očigledno jako dobro znali njegove navike, te su ga napali kada je sa Stefanovićem krenuo ka garažama jer su znali da odatle nema izlaza - objasnio je sagovornik iz istrage.

Ubistvo Teodore

Stefanović, koji je krenuo ka vozilu u koje je pucano, godinama se bavio različitim borilačkim veštinama.

- Trenirao je rvanje, džudo i grampling, a na kraju se okušao i u MMA borbama. On je, navodno, Goranca upoznao preko njegovih bliskih rođaka, koje je poznavao sa treninga, i pristao da mu bude bodigard - priča izvor i dodaje da je, s druge strane, Kovačević stari znalac policije.

- Osuđivan je zbog šverca skanka na višegodišnju robiju, a sada mu se sudi zbog otmice Cvijetića. Naime, on, Nenad Stević, Vladica Rakić i Božidar Bosnić sumnjali su da je Cvijetić umešan u ubistvo fitnes-instruktorke Teodore Kaćanski, inače Stevićeve devojke, te su ga navodno zbog toga pretukli i oteli.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja