Najnovije vesti

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!
00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

hapšenje

RUKE GORE, POLICIJA! Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca (VIDEO)

Crna Hronika
14:54h

Pripadnici MUP-a, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu.

Naime, pripadnici Žandarmerije upali su u stan u kome su se nalazili osumnjičeni za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i pokušaj likvidacije Gorana Kovačevića Goranca (47).

hapšenje, Novi Sad
foto: MUP Srbije

Jednog po jednog osumnjičenog sa povijenom glavom policija je izvlačila iz stana i sprovodila do policijske stanice.

hapšenje, Novi Sad
foto: MUP Srbije

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin.

- Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati - rekao je ministar Vulin.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja