ŽENE KOJE SU PRESUDILE MUŽEVIMA: Ubijaju kad nemaju drugi izlaz i NE BEŽE sa mesta zločina! Jedno ubistvo snimila kamera
Foto: Profimedia

nasilje

ŽENE KOJE SU PRESUDILE MUŽEVIMA: Ubijaju kad nemaju drugi izlaz i NE BEŽE sa mesta zločina! Jedno ubistvo snimila kamera

Crna Hronika -

Žene muževe ubijaju nakon što više ne mogu da trpe nasilje, a češće koriste hladno oružje nego vatreno, o čemu govori i slučaj Lj.P. (68) koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je motkom usmrtila vanbračnog supruga M.D. (70) u selu kod Rače.

Kako je ranije ispričao za medije Božidar Spasić, bivši operativac DB, žene ubijaju kada nemaju drugi izlaz.

- Žene ubijaju svoje muževe obično hladnim oružjem poput sekire ili noža. One to urade kada više nemaju ni jedan instrument kojim bi zaštitile svoj integritet ili porodicu - rekao je Spasić i dodao da žene retko napuštaju mesto zločina.

Zločin kod Ljiga

Trudnica ubila ljubomornog muža

Trudnica M.M. (16) ubila je u junu ove godine svog nevenčanog supruga Dragana Stankovića (21) kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, posle čega je uhapšena.

dragan stankovic, ubijen, ljig
foto: Printskrin/Facebook

- Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Čuli smo da je devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Verovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sečivu je bilo krvi.

Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

- Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

Krila se skoro mesec dana

Ubila muža, pa pobegla u Beograd

Biljana P. (55) uhapšena je u maju ove godine zbog sumnje da je skoro mesec dana ranije ubila nevenčanog supruga Bojana A., čije telo je u selu Piroman otkriveno tek 30. aprila! Telo nesrećnog čoveka, u fazi raspadanja, pronašao je komšija koji 15 dana nije video nikoga u kući, te je verovao da su supružnici otputovali. Međutim, komšija je došao do kuće, video da je otključana i unutra zatekao Bojanov leš.

žrtva i osumnjičena
žrtva i osumnjičenafoto: Kurir, Privatna Arhiva

- Na telu su odmah bili vidljivi tragovi nasilja - udarci u glavu koji su bili kobni za čoveka. Biljana je odmah bila sumnjiva jer je već imala dosije u policiji a i njeno bekstvo je bilo sumnjivo. Ona je pronadena u Beogradu i odmah je uhapšena. Zanimljivo je da kod sebe nije imala ličnu kartu i da je zapravo nije imala 10 godina - rekao je sagovornik Kurira.

Bračni par je, kako su komšije ispričale, stalno imao probleme i neretko se čula vika, a Bojan se žalio da ga supruga maltretira.

Zločin snimile kamere

Motikom ubila muža

Slavica Jablanović (64), alatom za okopavanje bašte do smrti je udarala svog supruga Milana (70), prošle godine u aprilu mesecu u paraćinskom selu Buljane.

ubijen u dvorištu
ubijen u dvorištufoto: Kurir

Sumnja se da su se supružnici posvađali u kući, posle čega su izleteli u dvorište, gde je Slavica dograbila prvi predmet koji joj se našao nadohvat ruke i njime počela besomučno da udara muža.Kako se tada pisalo, ovaj jezivi zločin zabeležile su kamere koji su Jablanovići imali na kući. Komšije su ispričale da je osumnjičena imala zdravstvene probleme, te da je znala da upadne u komšijske kuće i viče iz čista mira, ali da joj niko nije uzimao za zlo.

- Muž je brinuo o njoj. Ona jadna možda i ne zna šta je uradila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja