Najnovije vesti

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ POSLE SMRTI RADE IZ BEČA: Poslednjih godina ostao sam bez mnogo prijatelja, ali i NEPRIJATELJA!
Foto: Vladimir Šporčić, Aleksandar Jovanović Cile

tužno

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ POSLE SMRTI RADE IZ BEČA: Poslednjih godina ostao sam bez mnogo prijatelja, ali i NEPRIJATELJA!

Crna Hronika

Zoran Marjanović za Kurir je posle smrti Rade Matić (41) rekao da je poslednjih godina ostao bez mnogo prijatelja, poznanika, ali i neprijatelja.

Da podsetimo, Rada Matić, žena koja je pričala da se dopisivala sa Marjanovićem posle ubistva njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, umrla je u petak u Beču. Ona i Zoran su imali turbulentan odnos, te je žena, koja mu je pružala podršku, na kraju ispričala da se sa njim dopisivala da bi saznala ko je ubica pevačice.

- Frapantan je broj smrnosti u proteklih nekoliko godina ,dosta prijatelja, poznanika pa i neprijatelja mi je preminulo. Život je ovo ne zna se šta nosi dan, a šta noć.

Treba živeti život kako je Bog rekao to je jedini put spasenja duša naših, kada jednog dana napustimo ovu iskušeničku planetu da stignemo do carstva nebeskog u slavu gospodu,a tamo se odgovara za svako nedelo, za svaku lošu misao i kazne su ogromne - rekao je Zoran pa dodao:

- Preminuloj gospođi Matić iskreno i od srca želim mir ,spokoj duši, Gospod da joj oprosti grehe i primi dušu njenu u carsvo nebesko.

Kurir.rs / J.I.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja