DOBRICA DANIMA MRTAV LEŽAO U KUĆI! Šok otkriće u istrazi brutalnog ubistva kod Rače! FOTO
Foto: Kurir/Bogdana Đusić

UŽAS

DOBRICA DANIMA MRTAV LEŽAO U KUĆI! Šok otkriće u istrazi brutalnog ubistva kod Rače! FOTO

Crna Hronika -

Drama u selu Sepci kod Rače se nastavlja, gde je pronađeno beživotno telo muškarca, a njegova supruga je osumnjičena za ubistvo.

Ljijana P. osumnjičena za ubistvo saslušana je u Višem javnom tužilaštvu, koje je saopštilo da se osumničena tereti za ubistvo, a obdukcija će reći da li ima elemenata za teško ubistvo.

Sepci, Rača, ubistvo
foto: Kurir/Bogdana Đusić

- Brutalno je premlatila muža koji nije imao nikakvu šansu da preživi. Čeka se precizno veštačenje, ali je bio mrtav nekih par dana pre nego što je otkriven, kaže za Kurir izvor iz istrage.

Osumnjičenoj ženi Ljiljani P. određen je pritvpr do 30 dana, a nesrećni čovek umoro je u najgorim mukama. Kako komšije kažu, imao je više operacija i nije mogao da radi.

Rača
foto: Kurir/B.Đ

- Oni su bili bolesni i teško su živeli. Ljiljana je došla kod mene i rekla da joj je muž umro, danima je po selu pričala da je Dobrica umro i zvala ljude da dođu. Tek kad je neko od meštana stigao, pozvana je policija, rekla je komšinoca.

Da podsetimo, Ljiljana i ubijeni Dobrica su decenijama živeli u teškoj bedi. Kako nezvanično saznajemo, žena je ubila muža zbog nemaštine, priznala je ubistvo.

Kurir.rs/B. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja