KURIR ZATEKAO FUDBALSKU LEGENDU ISPRED MIKINE ZGRADE: Dule Savić uslikan malo pre nego što je učitelj glume SPROVEDEN IZ ZATVORA
Foto: Nemanja Nikolić

slučajnost ili ne

KURIR ZATEKAO FUDBALSKU LEGENDU ISPRED MIKINE ZGRADE: Dule Savić uslikan malo pre nego što je učitelj glume SPROVEDEN IZ ZATVORA

Crna Hronika -

Fudbalska legenda Dušan Savić prošetao je juče pored zgrade učitelja glume optuženog za silovanje učenica Miroslava Mike Aleksića i to baš u vreme kad se očekivao njegov dolazak iz CZ-a.

Interesantno je da je Savić javno podržao Aleksića navodeći za medije da se protiv Mike "vodi orkestrirana hajka".

mika aleksić juče ispred svoje zgrade
mika aleksić juče ispred svoje zgradefoto: Nemanja Nikolić

Inače, Mikina supruga Biljana Mašić, gostovala je u emisiji "Dok anđeli spavaju" Marine Rajević Savić, supruge proslavljenog fudbalera. Pored Biljane Mašić u njenoj emisiji su se pojavili glumci Vuk Kostić, Goran Sultanović i Rastko Janković, spisateljica Ivana Dimić i nekolicina drugih koji su branili Miku Aleksića.

Biljana Mašić, supruga reditelja Mike Aleksića
Biljana Mašić, supruga reditelja Mike Aleksićafoto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, reditelju Miroslavu Miki Aleksiću, koji je optužen da je silovao i polno uznemiravao nekoliko polaznica škole glume čiji je vlasnik, Apelacioni sud u Beogradu juče je ukinuo pritvor i odredio mu kućni pritvor uz nanogicu.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Ovom odlukom, preinačena je odluka Višeg suda od 26. avgusta, kojom mu je pritvor bio produžen zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

- Po mišljenju Apelacionog suda, ove opasnosti su takvog intenziteta da se mogu sprečiti merom zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor - izjavila je Mirjana Piljić, portparol Apelacionog suda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track